image description

Στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ είχε προσφύγει ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Κρίστιαν Τσάβες, καθώς είχε υπάρξει καθυστέρηση καταβολής κάποιων δόσεων απ’ αυτές που του επιδικάστηκαν τον περασμένο Μάρτιο. Συγκεκριμένα του είχαν επιδικαστεί 82.719 ευρώ σε οκτώ ισόποσες δόσεις. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τακτοποίησε σήμερα την οφειλή, ώστε η αυριανή εκδίκαση να καταστεί άνευ αντικειμένου, καθώς θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών.

Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να κλείσει σύντομα και το θέμα Κοζορώνη, πιθανότατα πριν εκδικαστεί η προσφυγή του την άλλη εβδομάδα. Δεν πρόκειται για μεγάλο ποσό οφειλής και το θέμα αυτό δεν θα έχει καμία επίπτωση στην ομάδα και την αδειοδότησή της, όπως και το προηγούμενο του Τσάβες.

Πλην του Κοζορώνη, υπάρχει ένα ενδεχόμενο αποχώρησης και του Ροντρίγκεζ αυτόν τον χειμώνα από το ρόστερ, αφού είναι για πολλοστή φορά τραυματίας και δεν έχει καταφέρει να δείξει την αξία του. Αν βρεθεί κάποια συμβιβαστική λύση στο οικονομικό, ο παίκτης θα επιστρέψει οριστικά στην πατρίδα του την περίοδο των γιορτών.

Τέλος, δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΩΣ» εκτιμά ότι ο Μαυροπάνος που στις 11 Δεκεμβρίου έκλεισε τα 20 χρόνια του, είναι κοντά στον Ολυμπιακό και μάλιστα υπήρξαν και άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» του τον είδαν στο ΠΑΣ-Λαμία. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι προς το παρόν καμία πλευρά δεν επιβεβαιώνει τη συμφωνία πώλησης και μάλιστα εκείνη του ΠΑΣ να ισχυρίζεται ότι προτιμά να τον δώσει σε ομάδα του εξωτερικού.