image description

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την αναμέτρηση (17/12, 15:00) με τους Ηπειρώτες στο Καραϊσκάκη ολοκληρώνεται με τη σημερινή προπόνηση στου Ρέντη. Ο Τάκης Λεμονής δείχνει να έχει καταλήξει στο σχήμα που θα κατεβάσει. Το πιθανότερο σενάριο είναι πάει στη… συνταγή του εκτός έδρας 4-1 επί του Παναιτωλικού της περασμένης αγωνιστικής, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν μικροεκπλήξεις.

Δεδομένα ο Προτό θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Ο Κούτρης θα είναι αριστερά και ο Ομάρ δεξιά, με τους Σισέ-Ένχελς προορίζονται για το κέντρο της άμυνας. Ρομαό και Ταχτσίδης έχουν προβάδισμα για τα χαφ, ενώ ο Φορτούνης θα κινείται μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Μάριν και Πάρντο είναι τα φαβορί για τα «φτερά» και ο φορμαρισμένος Ανσαριφάρντ θα βρεθεί και πάλι στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Οφόε, αν και οι Ρομάο-Ταχτσίδης έχουν «δέσει» καλά στον άξονα. Παράλληλα, είναι πιθανό ο Μπεν να «αφήσει» εκτός ενδεκάδας τον Πάρντο. «Πολλές φορές όταν η ομάδα δέχεται γκολ δεν αντιδράει σωστά. Αντί να στηρίξετε ο ένας τον άλλον και να συνεχίσετε την προσπάθεια, αρχίζετε τα παράπονα και την γκρίνια. Θέλω να εμψυχώνετε ο ένας τον άλλον, ακόμη και στις προπονήσεις. Να μην σταματάτε ποτέ την προσπάθεια. Σας θέλω πιο επιθετικούς», τόνισε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός.

[Πηγή: sport-fm.gr]