image description

Την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΑΟ Τρίκαλα γνώρισε η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Football League.
Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα της Άρτας, η οποία θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ, όμως στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το φιλμ της αναμέτρησης:
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
4΄ Ο Τσοντάκης πάτησε περιοχή από την αριστερή πλευρά και έκανε το πλασέ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την απέναντι γωνία.
6΄ Ωραία κίνηση και σέντρα από τον Παπανίκου, στην μικρή περιοχή ο Γυφτοκώστας προσπάθησε να κάνει την προβολή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
10΄ Ο Χούσος δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αποστολίδη.
13΄ Πρώτη καλή στιγμή για τα Τρίκαλα, όταν το δυνατό σουτ του Τόμιτς πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ραχιώτη.
14΄ Ο Λουκίνας έκανε ωραία κίνηση και σουτ προς την αντίπαλη εστία, όμως ο Αποστολίδης μπλόκαρε την μπάλα.
30΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια των φιλοξενούμενων, η κεφαλιά του Καπού πέρασε λίγο άουτ.
35΄ Σε αντεπίθεση για την ομάδα των Τρικάλων, ο Πάνος βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας με πλασέ την μπάλα ψηλά άουτ.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
52΄ Τεράστια φάση για την ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Δημητριάδης βγάζει τον Λουκίνα σε θέση τετ α τετ, όμως το πλασέ του επιθετικού της ομάδας μας σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Έτσι χάθηκε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.
63΄ Ο Χούσος ελίχθηκε εκτός περιοχής, όμως το αδύναμο σουτ που επιχείρησε, μπλόκαρε ο Αποστολίδης.
79΄ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βέρτζος έκανε την κεφαλιά και ο Τσοντάκης έδιωξε στη γραμμή, στη συνέχεια της φάσης σουτ του Κοτσώνη έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ραχιώτης.
ΓΚΟΛ – 83΄ Αδράνεια της άμυνας της ΑΕ Καραϊσκάκης, Αβραμίδης και Καραγιαννίδης δεν έδιωξαν την μπάλα, την οποία πήρε ο Καπός και με ωραίο πλασέ στη γωνία σκόραρε για το 0-1.
91΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Καραγιαννίδης έκανε την γυριστή κεφαλιά, όμως ο Αποστολίδης μπλόκαρε την μπάλα χωρίς δυσκολία.

Διαιτητής: Μαλούτας Δημήτριος (Ημαθίας).
Βοηθοί: Παρασίου Στέφανος, Παπαδάκης Αθανάσιος (Ημαθίας).
Τέταρτος διαιτητής: Μπαλατσούκας Κωνσταντίνος (Θεσπρωτίας).

ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Τσοντάκης (87΄ Τσάκαλος), Καραγιαννίδης, Αβραμίδης, Μακρής, Κόλλινς, Χούσος (69΄ Κυριάκης), Δημητριάδης, Γυφτοκώστας (89΄ Μουκίδης), Λουκίνας.
ΑΟ Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Γροντής (58΄ Τσιάρας), Ντίνας (66΄ Χιντζίδης), Καπός, Τόμιτς (85΄ Γιαννίτσης), Ζγκούρη.