image description

Απόπειρα να κρατήσει τον Ναδάλες στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα θα κάνει ο Γιώργος Χριστοβασίλης, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το gazetta.gr. Έτσι, μετά την επιστροφή του Ισπανού την Παρασκευή, ενδέχεται να γίνει ραντεβού με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, ώστε να του κατατεθεί βελτιωμένη πρόταση για νέο συμβόλαιο από το επόμενο καλοκαίρι.

Άλλωστε, όπως γράψαμε και σε πρωινό ρεπορτάζ, ο Ναδάλες δεν είχε μείνει πολύ ικανοποιημένος από την πρόταση που του είχε καταθέσει ο ΠΑΣ Γιάννινα να ανανεώσει το συμβόλαιό του μετά το καλοκαίρι του 2018 και όταν του παρουσιάστηκε η πρόταση του Απόλλωνα, την είδε ως ευκαιρία για το μέλλον του.

Αν η νέα πρόταση Χριστοβασίλη δελεάσει τον Ισπανό, δεν αποκλείεται να αποσύρει την προσφυγή και να επιστρέψει στην ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του gazetta.gr

Ο Φόνσι Ναδάλες έχει δείξει τάσεις φυγής με τον Απόλλωνα να τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες έχοντας ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον του για την απόκτησή του. Στον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι αποφασισμένοι να τον κρατήσουν στην ομάδα και για τον λόγο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr θα υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών για να βρεθεί λύση.

Ο παίκτης γυρίζει την Παρασκευή από την Ισπανία όπου είναι με άδεια και μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ναδάλες θα τα πει με τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Οι Ηπειρώτες επιθυμούν την παραμονή του ποδοσφαιριστή και θα κάνουν ότι μπορούν για να τον πείσουν να αποσύρει την προσφυγή και είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα όποια περιθώρια υπάρχουν ώστε ο παίκτης να συνεχίσει στην ομάδα.