image description

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η προετοιμασία της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα (ώρα 15:00, δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας) με αντίπαλο την ομάδα του Εργοτέλη.

Η αναμέτρηση είναι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018 και η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για να διεκδικήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο προπονητής της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Σάκης Παπαβασιλείου, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα, στην οποία μετέχουν 19 ποδοσφαιριστές (αύριο πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα γίνει γνωστή η τελική 18άδα).

Η αποστολή της ομάδας απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μέλκα, Ραχιώτη (τερματοφύλακες), Άτσκα, Θεολόγου, Καραγιαννίδη, Μπεκατώρο, Παπανίκου, Τσοντάκη (αμυντικοί), Γούλα, Δημητριάδη, Κόλλινς, Μακρή, Μουκίδη, Χούσο (μέσοι), Γυφτοκώστα, Ευαγγέλου, Κυριάκη, Λουκίνα και Μακρίδη (επιθετικοί). Εκτός αποστολής έμειναν ο τερματοφύλακας, Σιαράβας, οι αμυντικοί, Καψάλης, Φίλιος, ο μέσος Κουσίδης (το δελτίο του θα εκδοθεί αρχές της εβδομάδας) και ο μεσοεπιθετικός, Μιχάλης.