image description

Η πρώτη Κυριακή του 2018 συνδυάζεται φέτος με την πρεμιέρα του Β’ γύρου στη Γ’ Εθνική και η εκπρόσωπος του Νομού Ιωαννίνων, Δόξα Κρανούλας, θα δώσει το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους στην Λευκάδα, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη.

Η Δόξα είχε καταφέρει να κλείσει το πρώτο μισό της σεζόν χωρίς να ηττηθεί εκτός έδρας και θέλει αυτό το καλό στατιστικό στοιχείο να το συνεχίσει στην έδρα των πρωτοπόρων, όπου ακόμα και ο βαθμός θα είναι πολύτιμος στη μάχη της παραμονής.

Στη διάρκεια των γιορτών υπήρξαν κάποιες ανακατατάξεις στο ρόστερ. Η ομάδα απέκτησε τον Παπαγεωργίου από το Ροδοτόπι και τον Σαββίδη από την Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, αμφότεροι επιθετικοί, που θα είναι στην αποστολή για την Λευκάδα. Αποχώρησαν Χριστακόπουλος και Νιτσιάκος, ενώ ο Γκέγκας είναι για επαγγελματικούς λόγους στην Αγγλία και είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να γυρίσει και πότε για να βοηθήσει την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ο Βασίλης Σιαφάκας δεν αναμένεται να έχει άλλες απουσίες.

Έτσι η αποστολή θα αποτελείται από τους Αρχοντάκη, Γκόλια,Νάσιο, Πάσχο, Παράσχη,Τσουλιάη, Τσουμάνη, Τσιέπα, Ζδράβο, Μιχάλη, Πασχάλη, Μαρμούτα, Ριστάνη, Παρχαρίδη, Νούγια, Ρίζο, Καραφλιά, Μουζακίτη, Σαββίδη, Παπαγεωργίου.

Σε ό,τι αφορά τον Τηλυκράτη, διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 22 γκολ και την 4η καλύτερη άμυνα με παθητικό 9 γκολ. Στο ματς του α’ γύρου είχε νικήσει την Δόξα με 0-2, αλλά σ’ ένα παιχνίδι που οι «οράνιε» είχαν χάσει πάρα πολλές ευκαιρίες να προηγηθούν ή να ισοφαρίσουν και όλοι είχαν χαρακτηρίσει το αποτέλεσμα ως «μαγική εικόνα».

Διαιτητής του αγώνα της Κυριακή (15:00) ορίστηκε ο Παναγιώτης Καδδάς (Αχαΐας) και βοηθοί του θα είναι οι οι Γεώργιος Βασιλόπουλος και Παναγιώτης Ζουλής από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτριος Κωνσταντίνου (Άρτας).