image description

Ο Βασίλης Σιαφάκας, στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Τηλυκράτη και την ήττα της Δόξας από την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, τόνισε ότι η ενίσχυση που αναμένεται τις επόμενες 2-3 μέρες, θα βοηθήσει την ομάδα να διεκδικήσει εύκολα την παραμονή της, ενώ απέδωσε την ήττα και στο γεγονός ότι στις γιορτές η ομάδα δεν δούλεψε όπως θα έπρεπε.

«Εύχομαι στον Τηλυκράτη το 2018 να εκπληρώσει τους στόχους του. Είχαμε δύσκολη αποστολή σήμερα σ’ ένα αρκετά δύσκολο γήπεδο, αλλά αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες. Δεν τιμάει την ομάδα του Τηλυκράτη, που κάνει πρωταθλητισμό, να έχει τέτοιο γήπεδο. Κι εμείς θέλουμε να παίξουμε μπάλα, όπως και ο Τηλυκράτης, σε καλύτερο γήπεδο.

Προηγηθήκαμε νωρίς στο σκορ, είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία και για το 0-2, αλλά ο Τηλυκράτης μετά μας πίεσε. Εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το 0-1, αλλά δεχτήκαμε μεγάλη πίεση και πήγαμε στα αποδυτήρια με το εις βάρος μας 2-1.

Δεν ήμασταν απειλητικοί στην επανάληψη, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο που κάναμε την προσπάθειά μας. Είναι η πρώτη μας ήττα εκτός έδρας ήττα. Συνεχίζουμε, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Η εικόνα μας στο ματς ήταν αναμενόμενη, καθώς δεν κάναμε την προετοιμασία που έπρεπε μέσα στις γιορτές. Περιμέναμε τον Τηλυκράτη ότι θα έχει καλύτερη φρεσκάδα.

Εύχομαι στους ανθρώπους του Τηλυκράτη να εκπληρώσουν τους στόχους τους».

Για το αν είναι δύσκολη η σωτηρία: «Δεν είναι δύσκολος ο στόχος. Ήρθαμε να παίξουμε μετά από διακοπή με απουσίες, ενώ έπαιξαν και παιδιά που δεν ήταν έτοιμα. Ρισκάραμε κάποια πράγματα για να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι στο επόμενο ματς.

Η ομάδα πήρε κάποιους παίκτες, αλλά θα ανακοινωθούν άλλοι τρεις που είναι πολύ καλοί. Με το κλίμα που έχουμε ως ομάδα η παραμονή θα επιτευχθεί σύντομα».

Για το αν μπορούσε η ομάδα να πιέσει νωρίτερα και όχι μόνο στο τέλος, για την ισοφάριση: «Θέλαμε, αλλά δεν μπορούσαμε, γιατί όπως σας είπα καθίσαμε 20 μέρες στις γιορτές, χωρίς να δουλέψουμε. Είχαμε φοιτητές που πήγαν στα σπίτια τους. Δεν μπορούσαμε να πιέσουμε περισσότερο, ο Τηλυκράτης είχε περισσότερα τρεξίματα. Ποντάραμε λίγο στην τύχη στο τέλος, μήπως πάρουμε το βαθμό».

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις Σιαφάκα και Παντζιαρά