image description

Διαβασμένη, συγκροτημένη, πειθαρχημένη και γνωρίζοντας τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, η Κοσμηρά “χτύπησε” δις τον ολοκαίνουριο Ολυμπιακό Βοτανικού, στην 16η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει τοπικής κατηγορίας MAISON ΕΠΣΗΠ, παίρνοντας μία τεράστια νίκη με 0-2 για την συνέχεια. Φωτιά στην βαθμολογία, με την Κοσμηρά να φτάνει τους 23 βαθμούς και τον Ολυμπιακό να μένει στους 27 και πλέον πολύ πίσω από την πρώτη θέση. Χωρίς τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες το ματς. Επαγγελματικό το διπλό των “πρασινόμαυρων”.

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα, κυκλοφορώντας γρήγορα την μπάλα και όντας στημένοι άριστα αμυντικά.

Στο 36ο λεπτό η μπάλα κόλλησε στην περιοχή, ο Αντωνίου βγήκε και άφησε κενή την εστία του, με τον Βαγγελή να σουτάρει δυνατά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 37′ όμως και σε κόντρα επίθεση, ο Κλιτσινάρης σε μία επέλαση από τα αριστερά γύρισε παράλληλα και ο επερχόμενος Γκόγκας δεν δυσκολεύτηκε με κοντινό πλασέ να γράψει το 0-1, παγώνοντας την ήδη παγωμένη λόγο κρύου και αέρα, Λιμνοπούλα

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο μήκος κύματος, και η Κοσμηρά κατάφερε να θωρακίσει τα μετόπισθεν, εκμεταλλευόμενη παράλληλα το ανέβασμα των ερυθρόλευκων που έψαχναν την ισοφάριση, με αποτέλεσμα να βγαίνει σε αντεπιθέσεις με πολλούς ποδοσφαιριστές.

Στο 83′ το Κόρνερ του Χαμπίμπη ήταν καλοχτυπήμενο, με τον Παππά να βρίσκει την κεφαλιά αλλά να στέλνει την μπάλα στην επάνω μεριά της οριζόντιας δοκού.

Στο 84′ ο Παπακωστίδης παίρνει την μπάλα από μεταβίβαση του Γκόγκα, και με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα λίγο έξω.

“Game over” με Γκόγκα!
Στο 85′, και αφού η Κοσμηρά έχανε τις ευκαιρίες βρισκόμενη πολλές φορές μπροστά από τον Πότση, ο Γκόγκας με κοντινό πλασέ και πάλι έγραψε το τελικό 0-2.

Ολυμπιακός Βοτανικού: Πότσης, Κωσταγιάννης, Ντρης, Τσολάκος, Μπαρέκος, Παππάς, Βαγγελής(Παπακώστας), Ζώτος, Καραπαπάς, Χαμπίμπης, Κατζιώτης

Αλλαγές: Ρομποτής, Παπακώστας, Τζήμας, Σίσκας, Χρηστάκης

ΑΟ Κοσμηρά: Αντωνίου, Σούλτης, Μαζιανίτης, Περώνης, Ζήσης, Τζούμας, Γκόγκας, Παπακωστίδης, Παγούνας(Κιόσγια), Κλιτσινάρης(Παπαζώτος), Ζώτος

Αλλαγές: Νούσης, Παπαζώτος, Κιόσγια, Κολοβός