image description

Με μία άκρως επαγγελματική νίκη, 0-2 τους Ραφταναίους, ο Σταυραετός Συρράκου έφτασε τους 26 βαθμούς και “καπάρωσε” την τέταρτη θέση στην βαθμολογία της τρίτης τη τάξει τοπικής κατηγορίας του δεύτερου ομίλου για την 14η αγωνιστική.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ μεγάλη ένταση και ρυθμό, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να δείχνουν από το πρώτο λεπτό πως μπήκαν για την νίκη και μόνο. Ασταμάτητος ρυθμός που παρά την έντονη βροχή και το κρύο δεν άλλαξε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 9ο λεπτό ο νεοαποκτηθείς Πεζόδρομος με πολύ δυνατό σουτ, αφού η μπάλα αναπήδησε πρώτα μπροστά του, άνοιξε το σκορ, 0-1, στέλνοντας την στο γάμα της εστίας.

Στο 17′ ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων, η μπάλα στρώθηκε μπροστά στον Θανάση, ο οποίος σούταρε με τον  τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει ασταθώς και έπειτα από κοντά ο Ντόντης να κάνει το 0-2, στο “ριμπάουντ” της φάσης ουσιαστικά.

Εντυπωσιακή ήταν η επέμβαση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων στην κεφαλιά του Μάγκου στο 44′ για να κλείσει έτσι το πρώτο μέρος.

Το δεύτερο μέρος ήταν διαφορετικό. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με το μυαλό στην διασφάλιση του σκορ, που ήδη κρατούσαν στα πόδια τους, και δεν ρίσκαραν ιδιαίτερα, με τον προπονητή Λαϊνά να περνά σε αλλαγές σκοπιμότητας, με τους “Οράνιε” να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να ανεβαίνουν ψηλά για να πιέσουν.

Οι “Γουλβς” πίεσαν να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ, δίχως να έχουν την μεγάλη φάση.

Το ίδιο συνέβη και με τους φιλοξενούμενους που έφευγαν γρήγορα στην κόντρα επίθεση, κυρίως με τους Πεζόδρομο και Κακαβίτσα, αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν το ρήγμα για κάτι καλό.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις ομάδες στο 0-2, και τους φιλοξενούμενους χαρούμενος για μία μεγάλη βαθμολογική νίκη, εν όψει συνέχειας.

Ραφταναίοι: Πατούρας, Ζυγόυρης, Βασιλείου, Μάγκος(Σβαρδάγκαλος), Τσιώλης, Γούλας, Λεβέντης(Παπαγιαννίδης), Σόγιας(Γκουτσίδης), Κιόσης(Μπούρμπος), Γεροκώστας, Κώστας

Αλλαγές: Σβαρδάγκαλος, Γκουτσίδης, Παπαγιαννίδης, Δρόσος, Αλεξίου, Μπούρμπος, Γκεσούλης

Σταυραετός Συρράκου: Γέροντας, Γεωργίου, Καλέσιος, Γκόγκας, Βαγγελής, Μητρογιάννης, Θανάσης(Γκόγκας), Δήμας, Πεζόδρομος(Βαγγελής), Ντόντης(Σόφης), Κακαβίτσας(Αυδίκος)

Αλλαγές: Γκόγκας, Μπουτίκος, Σόφης, Βαγγελής, Αυδίκος, Τζούμας, Λάζος