image description

Με γενική είσοδο 10 ευρώ ξεκινάει από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου Ελλάδος του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ. Θα ισχύσει επίσης παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ. Κανονικά μπορούν να κάνουν χρήση των εισιτηρίων διαρκείας όσοι είναι κάτοχοι, αφού φέτος συμπεριλαμβάνονταν στην αγορά τους όλοι οι αγώνες κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ξεκινάει από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με την Α.Ε.Λ..

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τη Λάρισα για την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής από σήμερα Δευτέρα έως και την Τετάρτη, και την Πέμπτη από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».
Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Δευτέρα έως και Τετάρτη 10:00 – 17:00.
Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «Οι Ζωσιμάδες» θα λειτουργήσουν την Πέμπτη του αγώνα από τις 11:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.
Για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ, 10€

Θύρα 5 GOLD, 25€

Θύρα 3 VIP, 20€

Παιδικά, 5€

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται και ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από το www.viva.gr
Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.
Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ », για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.