image description

Δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισας για τη μετακίνηση των οπαδών τους στα μεταξύ τους παιχνίδια κυπέλλου για την προημιτελική φάση του θεσμού.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα 22/1) έδωσαν το παρόν εκπρόσωπος της ΕΠΟ, της αστυνομίας, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Φώντας Βρόσγος και το μέλος της διοίκησης Γιώργος Ιωάννου, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΛ και ο υπεύθυνος της ΔΕΑΒ κ. Γείτονας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ζήτησε εισιτήρια για το ματς των Ιωαννίνων, αντιθέτως ο ΠΑΣ ζήτησε για τον επαναληπτικό αγώνα, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση, καθώς στην Λάρισα ισχυρίστηκαν ότι έχουν πουληθεί διαρκείας σε όλες τις θύρες.

Κατόπιν της απόφασης της ΑΕΛ να μη δώσει εισιτήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι «κυανόλευκοι» δεν προτίθενται ούτε εκείνοι να ανοίξουν τη θύρα 7 κι έτσι απαγορεύτηκε τόσο η οργανωμένη όσο και η μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών των δύο ομάδων.

Έτσι, για το ματς των Ιωαννίνων η θύρα 7 θα παραμείνει κλειδωμένη και δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών της αντιπάλου ομάδας.