image description

Ο «καυτός» Πέδρο Κόντε σκοράρει ακατάπαυστα φέτος με τον ΠΑΣ Γιάννινα και με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ έχει σκοράρει και 3 γκολ στο κύπελλο, όπου φυσικά θα υπάρξει και συνέχεια για τον ΠΑΣ στον θεσμό.

Οι εμφανίσεις του Ισπανού συνεχίζουν να τραβάνε τα βλέμματα άλλων ομάδων, αν και η ρήτρα του έχει λειτουργήσει αποτρεπτικά ως τώρα για ομάδες τόσο της Super League όσο και του εξωτερικού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Metrosport, το όνομα του Κόντε έχει πέσει πάλι στο μεταγραφικό τραπέζι του ΠΑΟΚ. Σήμερα, μάλιστα, αναμένεται γενικότερη μεταγραφική σύσκεψη και η απόκτηση επιθετικού θα βρεθεί στο προσκήνιο, μόνο αν υπάρξει περίπτωση αποχώρησης επιθετικού από το ρόστερ.

Επί του παρόντος, ο Λουτσέσκου δεν δείχνει «ζεστός» για μεταγραφές. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για την άμυνά του, ενώ το θέμα Πρίγιοβιτς κρατάει ανοιχτή ανά πάσα ώρα και στιγμή την περίπτωση απόκτησης επιθετικού.

Όπως γίνεται κατανοητό, ακόμα ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει κάποια κίνηση, αλλά το γεγονός ότι ο Κόντε έχει ρήτρα, σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή ως τις 31/1 μπορεί κάποια ομάδα να την ενεργοποιήσει και να τον αποκτήσει, αν φυσικά το επιθυμεί και ο παίκτης. Και ναι μεν ο ΠΑΣ θα βάλει ένα ακόμα πολύ μεγάλο ποσόν στο ταμείο του, αλλά δεν θα έχει τον χρόνο να αντικαταστήσει επάξια τον Mr goal, γι’ αυτό και οποιαδήποτε σκέψη αποχώρησής του πριν το καλοκαίρι, είναι απαγορευτική.