Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Super League θεσμική συνάντηση υπευθύνων Πρωταθλημάτων Υποδομής, με την παρουσία εκπροσώπων από τα τμήματα ποδοσφαιρικών Ακαδημιών των ΠΑΕ, στελεχών της διοργανώτριας αρχής και της ΕΠΟ, με αντικείμενο την περαιτέρω ανάπτυξη των Πρωταθλημάτων Υποδομής που διοργανώνει η Λίγκα.
Στο πλαίσιο των προτάσεων που συζητήθηκαν στην θεσμική συνάντηση, αναπτύχθηκαν σκέψεις για τον τρόπο διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων Υποδομής, αγωνιστικά ζητήματα, όπως η διαμόρφωση του προγράμματος, αλλαγές στους κανονισμούς και οι αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται.
Τέθηκε επίσης στην ανοιχτή συζήτηση και το θέμα της δημιουργίας Β’ ομάδων των ΠΑΕ – μελών της Super League, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα -υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως ηλικιακοί περιορισμοί κ.α.- να συμμετέχουν σε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Οι απόψεις και προτάσεις καταγράφηκαν και θα παρουσιαστούν σε προσεχές διοικητικό συμβούλιο της Super League.
Η ανακοίνωση της Super League
image description

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Super League θεσμική συνάντηση υπευθύνων Πρωταθλημάτων Υποδομής, με την παρουσία εκπροσώπων από τα τμήματα ποδοσφαιρικών Ακαδημιών των ΠΑΕ, στελεχών της διοργανώτριας αρχής και της ΕΠΟ, με αντικείμενο την περαιτέρω ανάπτυξη των Πρωταθλημάτων Υποδομής που διοργανώνει η Super League.

Στο πλαίσιο των προτάσεων που συζητήθηκαν στη Θεσμική Συνάντηση, αναπτύχθηκαν σκέψεις για τον τρόπο διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων Υποδομής, αγωνιστικά ζητήματα, όπως η διαμόρφωση του προγράμματος, αλλαγές στους κανονισμούς και οι αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται.

Τέθηκε επίσης στην ανοιχτή συζήτηση και το θέμα της δημιουργίας Β’ Ομάδων των ΠΑΕ-Μελών της Super League, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα -υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως ηλικιακοί περιορισμοί κ.α.- να συμμετέχουν σε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα.

Όλες οι απόψεις καταγράφηκαν και θα παρουσιαστούν σε προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο της Super League.

[Πηγή: gazetta.gr]