image description

Πρόβλημα στους προσαγωγούς αντιμετώπισε ο Άντι Λίλα, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο β’ ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο και η διάγνωση των γιατρών ήταν τράβηγμα. Αυτό σημαίνει ότι ο διεθνής Αλβανός μέσος χάνει το ματς της Πέμπτης με την ΑΕΛ για το κύπελλο Ελλάδος, με τον Γαρουφαλιά να αποτελεί τη μόνη διαθέσιμη λύση στα χαφ.

Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ένιωσε και ο Καρίμ Σολτάνι, που είναι αμφίβολος για την Πέμπτη και αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Δεν φαίνεται, όμως να υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί ή αν αγωνιστεί θα είναι μόνο για λίγα λεπτά.

Απουσίασε επίσης ο Πορτογάλος μέσος, Εντελίνο Ιέ, που έπρεπε να τακτοποιήσει γραφειοκρατικά θέματα της μεταγραφής του.

Μπήκε ο Τσικάρσκι

Αντιθέτως σήμερα είχαμε μία προσθήκη στην προπόνηση, του αριστερού μπακ Τσικάρσκι, που από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι είναι πανέτοιμος για δράση! Δεν αποκλείεται ο Γιάννης Πετράκης να τον βάλει στην αποστολή την Κυριακή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αν προλάβει να έχει στη διάθεσή της η ομάδα το δελτίο του.

Επίσης, στο πρόγραμμα των προπονήσεων έχουν ενταχθεί σε καθημερινή πλέον βάση οι Κώστας Παπαδόπουλος, Λιάσος και Γώγος που προωθούνται από την ομάδα Κ20. Ένας νεαρός Αιγύπτιος που βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στα Γιάννενα, δεν προορίζεται για τον ΠΑΣ και δεν θα μείνει.

Σήμερα το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης για ζέσταμα, δουλειά στο τακτικό κομμάτι στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, αλλά και στην αμυντική συμπεριφορά της, ενώ οι παίκτες τελείωσαν με μίνι διπλό μεταξύ τους.

Πριν την έναρξη την προπόνησης, η ομάδα παρακολούθησε υποχρεωτική ενημερωτική συνάντηση «Περί Κανόνων Παιχνιδιού» που διοργανώθηκε από την ΚΕΔ στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ. Τα σεμινάρια αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο της αδειοδότησης, που δεν εμπεριέχει μόνο πληρωμές ή οφειλές, αλλά και τέτοια θέματα.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας, αύριο στις 11 στο ΠΕΑΚΙ.