image description

Σκηνικά που φέρνουν στη μνήμη εποχές από τα «πέτρινα χρόνια» εκτυλίχθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα από τη Λάρισα, όταν οι παίκτες κατευθύνθηκαν προς το πούλμαν.

Κατά την εξέλιξη της συνέντευξης τύπου των προπονητών, περίπου 20-30 άτομα δεν άφηναν αρχικά τους παίκτες να πλησιάσουν προς το λεωφορείο. Όταν φάνηκε να εκτονώνεται κάπως η κατάσταση και κατευθύνθηκαν τελικά οι παίκτες στο λεωφορείο, τότε υπήρξαν αποδοκιμασίες εις βάρος τους και μάλιστα ορισμένοι παίκτες που έχουν «στοχοποιηθεί» από καιρό, τα άκουσαν άσχημα. Παραλίγο να έχουμε και χειρότερες καταστάσεις, αφού στη μέση μπήκαν κι άλλοι παίκτες να προστατέψουν τους συμπαίκτες τους από τις αποδοκιμασίες και λίγο έλλειψε να έρθουν και στα χέρια με οπαδούς, αφού πάνω στην ένταση ειπώθηκαν εκατέρωθεν βαριές κουβέντες.

Υπήρξε μάλιστα και παίκτης που μπήκε κλαίγοντας στο λεωφορείο, για τα όσα άκουσε από τους συγκεντρωμένους, ενώ για όλους το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ, αφού η πολύ κακή εμφάνιση δεν άφησε περιθώρια για δικαιολογίες.

Όλα τα είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα αυτή τη στιγμή, η εσωστρέφεια του έλειπε… Τα ματς που ακολουθούν, πάντως, στο πρωτάθλημα είναι τελικοί παραμονής, ενώ στο κύπελλο όλα είναι εφικτά, αν η ΑΕΛ κάνει το λάθος και πιστέψει ότι προκρίθηκε από το πρώτο παιχνίδι. Η μπάλα παίζει περίεργα παιχνίδια για όσους επαναπαύονται. Βέβαια οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά αν δεν εξαντληθούν, δεν θα έχει δοθεί καν η μάχη.