image description

Μετά το θριαμβευτικό του ντεμπούτο με την ομάδα Κ-23 της Άρσεναλ, όπου οι «Κανονιέρηδες» νίκησαν με 4-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μαυροπάνος έπαιξε και στην Premier League International Cup με αντίπαλο την Μπάγερν, όπου και πάλι η ομάδα του νίκησε με επιβλητικό σκορ, 5-2!

Ο αγώνας έλαβε χώρα στο “Meadow Walk”, με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει άλλη μία έξοχη εμφάνιση, η οποία σχολιάστηκε ένθερμα από ΜΜΕ, αλλά και φίλους της Άρσεναλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κρατήστε το όνομα, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Οι οπαδοί της Άρσεναλ αρχίζουν να ενθουσιάζονται για το νέο αστέρι τους μετά από μία νέα σπουδαία εμφάνιση για την Κ-23.

Ο Έλληνας αμυντικός εντυπωσίασε στη νίκη με 4-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήταν στην καρδιά της άμυνας στην κατεδάφιση της Μπάγερν Μονάχου με 5-2.

Ο Μαυροπάνος έπαιξε σε όλο το ματς και κέρδισε πολλές προσωπικές μονομαχίες ενώ είχε πολύ καλές μεταβιβάσεις δείχνοντας την ικανότητά του με τη μπάλα στα πόδια.

Μένει να δούμε πόσο πολύ θα χρειαστεί να περιμένει για δράση στην πρώτη ομάδα, με δεδομένο όμως το ξεκίνημά του, αυτό μπορεί να γίνει πιο σύντομα απ’ότι θα περίμεναν πολλοί», έγραψε για τον Μαυροπάνο η αγγλική εφημερίδα “Express”.