image description

Μετά το ρεπό της, η Δόξα Κρανούλας μπαίνει στην τελική δεκάδα αγώνων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ετοιμάζεται για την τελική της βαθμολογική αντεπίθεση, ώστε να καταφέρει να πετύχει τον πρωταρχικό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Στην αφετηρία αυτού του στόχου οι «οράνιε» ξεκινάνε από το -1 από την ΑΕΠ Καραγιαννίων, που είναι ακριβώς από πάνω τους στη βαθμολογία, αλλά και πάνω από τη… διακεκαυμένη ζώνη, ωστόσο η ομάδα της Κοζάνης έχει ένα ματς περισσότερο.

Η επιστροφή της ομάδας του Βασίλη Σιαφάκα στην αγωνιστική δράση συνδυάζεται μ’ ένα καθοριστικό γειτονικό ντέρμπι για τη μάχη της παραμονής με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Η ομάδα της Πρέβεζας βρίσκεται στο -2 από την Κρανούλα, έχει κάνει επίσης το ρεπό της, οπότε έχει ακέραιες τις ελπίδες για παραμονή. Στόχος της θα είναι να πάρει μέσα στα Γιάννενα τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Από τη δική της πλευρά η Κρανούλα θέλει τη συμπαράσταση του κόσμου σ’ ένα τόσο καθοριστικό παιχνίδι, γιατί ενδεχόμενη νίκη θα της δώσει μεγάλη ανάσα σε σχέση με τους διώκτες της, ενώ είναι πολύ πιθανό να την επαναφέρει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας φαίνεται να ήρθε την κατάλληλη στιγμή για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αφού ο Βασίλης Σιαφάκας είχε την ευκαιρία να ενσωματώσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα καλύτερα μέσα στην ομάδα. Να θυμίσουμε ότι εκτός των Σκανδάλη και Νάκου που ήταν έτοιμοι για ενδεκάδα, προστέθηκε αυτές τις μέρες στο ρόστερ και ο Φίλιος που έμεινε ελεύθερος από την Α.Ε. Καραϊσκάκης και πλέον η ομάδα θα έχει κανονικό αριστερό μπακ και όχι λύση ανάγκης.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, θα λείπουν ο Γκόλιας που δεν ξεπέρασε ακόμα τον τραυματισμό του και ο στρατευμένος Τσιέπας, που τις προηγούμενες μέρες παρουσιάστηκε στην Άρτα και δεν ήταν δυνατόν να εξασφαλιστεί αμέσως άδεια.

Το ηπειρώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής θα διευθύνει ο Στέφανος Στεφάνου, που θα έχει βοηθούς του, τους Δημήτριο Τίκα και Γεώργιο Παπαλαζάρου, όλοι του συνδέσμου Θεσπρωτίας. Παρατηρητής θα είναι ο Συμεών Σπύρου (Καστοριάς).

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ