image description

Ταλαιπωρίας το… ανάγνωσμα θα περιλαμβάνει η επιστροφή του Παναθηναϊκού από τα Γιάννινα τα ξημερώματα της Κυριακής (11/2). Μόνο που ετούτη τη φορά, η αιτία δεν έχει να κάνει με το πολύ “σκληρό” πλαίσιο των περικοπών που έχουν γίνει (κι αυτών που έρχονται), αλλά αφορά καθαρά… πρακτικούς λόγους.

Οι “πράσινοι” θα ταξιδέψουν στις 7:05 μ.μ. της Παρασκευής (9/2) για την πόλη των Ιωαννίνων, όπου θα διανυχτερεύσουν στο Μέτσοβο και την επομένη (Σάββατο, 7:30 μ.μ.) θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων”. Από Ιωάννινα για Αθήνα ωστόσο, τα σαββατοκύριακα υπάρχει μόνο μία πτήση επιστροφής σε βραδινές ώρες, αυτή που αναχωρεί στις 8:30 μ.μ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, εκείνη την ώρα ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται ακόμη στο γήπεδο (θα είναι σε εξέλιξη το β’ ημίχρονο) και οι “πράσινοι” δεν θα μπορούσαν να την προλάβουν. Οι επιλογές που είχαν λοιπόν ήταν δύο: Είτε θα έμεναν με ακόμη μία διανυκτέρευση στα Ιωάννινα και θα αναχωρούσαν το βράδυ της Κυριακής (11/2, 8:30 μ.μ.) για Αθήνα, χάνοντας ουσιαστικά όλη τη μέρα τους χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα (αποθεραπεία κλπ) και μαζί με αυτή και το… ρεπό τους, είτε θα επέστρεφαν στη βάση τους με το πούλμαν, αμέσως μετά το ματς.

Εντέλει επιλέχθηκε η δεύτερη επιλογή (και οι παίκτες δεν ήθελαν να χάσουν όλη την Κυριακή χωρίς λόγο) και η “πράσινη” αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα οδικώς τα ξημερώματα της Κυριακής, καλύπτοντας μία απόσταση 411 χιλιομέτρων (και περίπου 4,5 ωρών) με το πούλμαν της ομάδας.

Τώρα για το επόμενο εκτός λεκανοπεδίου ταξίδι του “τριφυλλιού”, όπως αυτό που ακολουθεί στη Λάρισα (το τελευταίο για την εφετινή σεζόν, αφού ακολουθούν τρία εκτός έδρας ματς στην Αθήνα), ουδείς μπορεί να είναι… βέβαιος, καθώς απ’ τους οικονομικούς συνεργάτες (και συμβούλους) του Γιάννη Αλαφούζου, έχουν πέσει εδώ και καιρό στο τραπέζι προτάσεις για να κάνει η ομάδα ταξίδια αυθημερόν στους προορισμούς της. Για να δούμε, αν θα το… δούμε κι αυτό!

[Πηγή: contra.gr]