image description

Η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, το All Star Game, αναβιώνει 4 χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωσή του, το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου, στην Πάτρα και η γιαννιώτικη εταιρία, του Θοδωρή Βαντόλα, ATHLOS SPORT, θα είναι ο επίσημος προμηθευτής της διοργάνωσης.

Το κλειστό «Δ. Τόφαλος» είναι έτοιμο να υποδεχτεί την ελίτ των Ελλήνων και ξένων αθλητών της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, που θα προσφέρουν υψηλό θέαμα στους φιλάθλους την ερχόμενη Κυριακή (11/2, 18:00), στο 22ο κατά σειρά All Star Game.

Το φίλαθλο κοινό της Πάτρας θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τους μεγαλύτερους εν ενεργεία Έλληνες παίκτες (Σπανούλης, Καλάθης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Παππάς, Αντετοκούνμπο), αλλά και την «αφρόκρεμα» των ξένων παικτών που αγωνίζονται στην Α1 τη σεζόν 2017-18 (Γκιστ, Ρίβερς, Στρέλνιεκς, ΜακΛίν, Μιλουτίνοβ, Σίνγκλετον) ανάμεσα σε άλλους. Προπονητές στην ομάδα των Ελλήνων θα είναι οι Τσάβι Πασκουάλ (Παναθηναϊκός) και Hλίας Παπαθεοδώρου (ΠΑΟΚ). Οδηγίες στην ομάδα των Ξένων θα δίνουν οι Γιάννης Σφαιρόπουλος (Ολυμπιακός) και Παναγιώτης Γιαννάκης (Άρης).

Λόγω μικροτραυματισμών τη θέση των Θανάση Αντετοκούνμπο, Κένι Γκάμπριελ του Παναθηναϊκού, Μακένζι Μουρ του Λαυρίου στον διαγωνισμό των καρφωμάτων του All Star Game της Κυριακής θα πάρουν οι Οκτάβιους Έλις του Προμηθέα, Τζαχίν Κάρσον του Κοροίβου και Αντουέιν Ουίγγινς του Λαυρίου. Ο Αντετοκούνμπο και ο Μουρ θα αγωνιστούν κανονικά στην αναμέτρηση της Κυριακής (11/2) Greek Stars ? World Stars.

Επιπλέον, στο All Star Game 2018, ο ΕΣΑΚΕ προχώρησε σε μια καινοτομία, τη διεξαγωγή αγώνα ανάμεσα στους κορυφαίους νέους παίκτες με Παλαίμαχους (Σάββατο, 10/2, 18:00), αντί του αγώνα Ελπίδων Νότου και Βορρά, όπως συνέβαινε στις προηγούμενες διοργανώσεις.

Στην Πάτρα, το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, το φίλαθλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ κόντρα στο ένδοξο παρελθόν του! Στην Πάτρα θα είναι οι «παλιοί γνώριμοι» Δημήτρης Διαμαντίδης, Νίκος Χατζής, Μιχάλης Κακιούζης, Δημήτρης Παπανικολάου, Κώστας Τσαρτσαρής, Δήμος Ντικούδης, Αντώνης Φώτσης, Κώστας Χαραλαμπίδης, Νίκος Αργυρόπουλος, Νίκος Χατζηβρέττας, Νίκος Βετούλας, Γιώργος Καλαϊτζής, Γιάννης Μολφέτας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιάννης Γιαννούλης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Ευθύμης Ρεντζιάς, Θοδωρής Παπαλουκάς, Ντούσαν Βούκσεβιτς και Μιχάλης Υφαντής. Απέναντι στα μεγάλα ονόματα του πρόσφατου παρελθόντος στο ελληνικό μπάσκετ θα αγωνιστεί το «νέο αίμα», το μέλλον του αθλήματος στη χώρα μας.

Νωρίτερα το Σάββατο (10/2, 16:00), η αγωνιστική δράση του διημέρου αρχίζει με την πραγματοποίηση του All Star Game Ο.Σ.Ε.Κ.Α., ενώ παράλληλες δράσεις στο περιθώριο του All Star Game της Πάτρας περιλαμβάνουν σεμινάριο προπονητών, επίσκεψη στον Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ», δράση στο περίπτερο του ASG 18 και επίσκεψη του Mobile School της PRAKSIS.

Παρουσιαστής του 22ου All Star Game θα είναι ο Γιώργος Λιανός. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, τηλεπαρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός και δεύτερος νικητής του «Fame Story 3», έχει αναλάβει να υποδεχθεί τους θεατές, να τους βάλει στο κλίμα της γιορτής, και να αποτελέσει τον… σύνδεσμο τους με τα δρώμενα στο παρκέ.

Mε τις νότες του pop group “OtherView”, θα γίνει η… προθέρμανση φιλάθλων, παικτών και προπονητών την προσεχή Κυριακή (11/2), στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος» της Πάτρας για τον μεγάλο αγώνα του All Star Game, Greek Stars -World Stars. Η συναυλία του συγκροτήματος των Βασίλη Κουμεντάκου, Δημήτρη Ίσαρη και Έλενας Τσαγκρινού θα αρχίσει στις 17:00, μια ώρα πριν την έναρξη του διαγωνισμού τριπόντων και του αγώνα Greek Stars -World Stars.