image description

Παράταση μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου στην κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών για την επιχορήγηση αθλητικών σωματείων και συλλόγων δίνει ο Δήμος Ιωαννιτών.

Η καταληκτική ημερομηνία έληγε αύριο 15 Φεβρουαρίου, ωστόσο μετά από αιτήματα αρκετών ενδιαφερόμενων αποφασίστηκε να επιμηκυνθεί η διάρκεια αποδοχής των δικαιολογητικών ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των δικαιούχων.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα επιχορηγηθούν όσοι αθλητικοί σύλλογοι και σωματεία δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου και μόνο για δραστηριότητες αθλητικού χαρακτήρα.

Για να λάβουν την επιχορήγηση, οι αθλητικοί σύλλογοι και τα σωματεία, σε πρώτη φάση πρέπει να προσκομίσουν στο γραφείο του Αντιδημάρχου Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού κ. Π. Κολόκα  (Αρχοντικό Πυρσινέλλα, Παπάζογλου 5 & Αραβαντινού 1-τηλ.2651361368) και μέχρι 28-02-2018 τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Αντίγραφο καταστατικού του αθλητικού συλλόγου ή σωματείου.
  2. Βεβαίωση αθλητικής αναγνώρισης και ενημερότητας από το γραφείο αθλητισμού της Περιφέρειας Ηπείρου.
  3. Σύνθεση Δ.Σ. –Διεύθυνση σωματείου & στοιχεία επικοινωνίας.
  4. Αντίγραφο πρακτικού συγκρότησης του τελευταίου Δ.Σ.

Μετά την συγκέντρωση των πρώτων δικαιολογητικών θα ακολουθήσει νέα διαδικασία όπως ορίζει η ΓΓΑ για την επιχορήγηση αθλητικών σωματείων και συλλόγων.