image description

Φθηνότερα απ’ ό,τι σε προηγούμενα ματς θα είναι τα εισιτήρια για τον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου με τον Λεβαδειακό. Σε μια κίνηση να προσελκύσει περισσότερο κόσμο η ΠΑΕ στο καθοριστικό παιχνίδι που ακολουθεί, μειώνει κατά 50% την τιμή στη μεγάλη σκεπαστή κι έτσι το εισιτήριο θα κοστίζει 10 ευρώ αντί για 20.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή 24, Φεβρουαρίου 2018, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής από σήμερα Τρίτη έως και την Παρασκευή, και το Σάββατο από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Τρίτη έως και Παρακευή 10:00 – 17:00.
Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «Οι Ζωσιμάδες» θα λειτουργήσουν τo Σάββατο του αγώνα από τις 10:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.
Για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:

Θύρα 5 GOLD, 30€

Θύρα 3 VIP, 20€

Θύρες 3-4-6-9-10 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10€

Παιδικά Θύρες 6-9, 5€

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται και ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από το www.viva.gr
Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ », για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.