image description

Το δικό του δυναμικό «παρών» έδωσε για μία ακόμη χρονιά στον Μπιζάνιο Δρόμο ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, ο οποίος συμμετείχε στον ιστορικό αγώνα της πόλης με μία μεγάλη ομάδα αθλητών όλων των ηλικιών, οι οποίοι απέδειξαν πως και στη στεριά τα καταφέρνουν αγωνιστικά εξίσου καλά με το νερό!

Οι κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. έτρεξαν σε όλες τις διαδρομές του αγώνα συναγωνιζόμενοι αθλητές από σωματεία στίβου αλλά και γνωστούς δρομείς, και κατάφεραν να διακριθούν, κατακτώντας πρωτιές και μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα, στον μεγάλο αγώνα των 11.300 μ. αρκετοί ήταν οι δρομείς του Ομίλου οι οποίοι πλασαρίστηκαν σε πολύ καλές θέσεις, σε σύνολο 440 τερματισάντων αθλητών. Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπερής κατέλαβε την 28η θέση με χρόνο 46.55, ο Κων/νος Θεοδώρου την 37η με χρόνο 48.05 και ο Παύλος Φαϊτάς την 76η με 52.14. Με καλές χρονικές επιδόσεις τερμάτισαν επίσης η Αθανασία Μάκου, ο Φίλιππος Τσικούρας και η Αριάδνη Μήτση.

Στη διαδρομή των 2.700 μ. για μαθητές Λυκείων, στα αγόρια ο Ν.Ο.Ι. κατέλαβε την τρίτη θέση με τον Αλέξανδρο Μαμακή. Στην πρώτη δεκάδα βρέθηκαν επίσης οι Βαγγέλης Γκάλιος, Ζήσης Μπουκουβάλας, Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Γιώργος Κολιός και Φώτης Καννής. Στον αγώνα των 1.900 μ. για μαθητές Γυμνασίου, στα αγόρια, ο Αλέξης Βαρθολομαίου πήρε τη δεύτερη θέση και ο Θοδωρής Παπαδιώτης την τρίτη. Στην πρώτη δεκάδα πλασαρίστηκαν επίσης οι Τηλέμαχος Γκίνης και Ηλίας Μπλέτσας.