image description

Καμία απόφαση δεν πάρθηκε σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και τα πάντα παραμένουν στον αέρα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Καμία… άκρη σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος δεν βγήκε στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει απόφαση για κάτι, ούτε συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών. Η επόμενη συνάντηση θα γίνει σε περίπου 15 ημέρες, με τους «μικρούς» να περιμένουν πλέον τις θέσεις και τις προτάσεις των «μεγάλων», δηλαδή των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ήδη βέβαια διμερή συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι της Nova για την επόμενη σεζόν.Στο Δ.Σ. συζητήθηκε έντονα το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αξίζει να σημειωθεί ότι οι «μεγάλοι» δεν έδειξαν… ιδιαίτερα ζεστοί στο να υπάρξει εκ νέου κεντρική διαχείριση. Διατυπώθηκαν διαφορετικές απόψεις, με ομάδες όπως ο Ατρόμητος, ο Παναιτωλικός και η Ξάνθη να υποστηρίζουν μέσω των εκπροσώπων τους ότι οι «μικροί» πρέπει να επιμείνουν και να διατηρήσουν κοινή στάση στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Αυτό που έχει σημασία πάντως είναι ότι την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία σχετικά με το «καυτό» ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και της κεντρικής διαχείρισης, ούτε έχει παρθεί κάποια απόφαση, με αποτέλεσμα τα πάντα να παραμένουν στον αέρα ενόψει της επόμενης σεζόν…

Πηγή: SDNA