image description

Σημαντική νίκη για το παιδικό του ΑΓΣΙ μέσα στην Κέρκυρα με σκορ 59-62. Η ομάδα του ΑΓΣΙ παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε και το πολύ κακό ξεκίνημα στον αγώνα (στο 15’ έχανε με σκορ 31-18), βρήκε τον τρόπο να ανατρέψει την κατάσταση και να δείξει χαρακτήρα.

Ο αγώνας είχε πολύ ενδιαφέρον για τους θεατές, αφού η ομάδα από την Κέρκυρα ήταν πολύ εύστοχη έξω από τη γραμμή των 6.75 (σημείωσε 7 τρίποντα) ενώ η ομάδα του ΑΓΣΙ προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τη δύναμη που είχε κοντά στο καλάθι.

Στα πολύ θετικά του αγώνα αποτελεί η εμφάνιση τριών παικτών του ΑΓΣΙ που λόγω των απουσιών που είχε η ομάδα άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά (Κασόλας, Κωστής και Παπαγεωργίου) κι έδειξαν ότι η ομάδα έχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ της, κάτι που θα τη βοηθήσει πολύ στη συνέχεια.

Εξαιρετική διαιτησία από τους Θώμο και Ρούγκα

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του ΑΓΣΙ το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας με τον νικητή της αναμέτρησης να εξασφαλίζει το πλεονέκτημα έδρας για την προημιτελική φάση.

ΑΓΣΙ (Κουβάτσης): Πάνος 3(1), Χαρίτος, Κασόλας 4, Γκούρας 2, Ντάτσης 2, Κωστής 2, Γεωργονίκος 1, Βίλλης 18, Παπαγεωργίου 6, Παππάς 6, Τσίγκας 15(1), Μήτταρης.
Απουσίαζαν οι Τζουβάρας, Χρήστου και Λυγούρας