image description

Επικριτικός κατά του διαιτητή του αγώνα Αμφίλοχου-Κρανούλας ήταν ο Βασίλης Σιαφάκας, προπονητής της Δόξας, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι ο διαιτητής δεν σεβάστηκε την ομάδα του και πέρα από τις λάθος αποφάσεις, φερόταν ειρωικά στους παίκτες του, αλλά και σε όλον τον πάγκο της ομάδας του.

«Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αμφίλοχου για τη συνολική πορεία ως τώρα. Εύχομαι στον κόουτς τα καλύτερα.

Σήμερα ήρθαμε να δώσουμε ένα δύσκολο ματς, αλλά κάποιοι δεν μας άφησαν και αυτό είναι το στενάχωρο, γιατί τα παιδιά έδωσαν το 100% και κυριολεκτικά έφαγαν λάσπη. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τα παιδιά. Ο διαιτητής δεν μας σεβάστηκε καθόλου. Εκτός από τις λάθος αποφάσεις, επί 90 λεπτά ήταν πολύ ειρωνικός, όταν του διαμαρτυρηθήκαμε από τον πάγκο ήταν ειρωνικός και προς τον πάγκο μας. Δεν ξέρω τι λόγο είχε να μας αντιμετωπίσει έτσι. Η ομάδα του Αμφίλοχου δεν χρειάζεται διαιτησίες, δεν ξέρω αν ήθελε να βοηθήσει, είναι καλή ομάδα, το δείχνει κάθε Κυριακή και εύχομαι τα καλύτερα, μακάρι να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Εμείς συνεχίζουμε. Το κέρδος σήμερα είναι ότι δεν χάσαμε παίκτες από τραυματισμούς, γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς. Έγιναν πολλές δυνατές μονομαχίες. Επίσης δεν χάσαμε παίκτες από κάρτες. Εφόσον είδαμε ότι δεν μας αφήνουν να διεκδικήσουμε κάτι, προφυλάξαμε κάποιους παίκτες που ήταν στο όριο από κάρτες. Θα πάμε από το επόμενο ματς να πάρουμε τα «τρίποντα» που χρειαζόμαστε».