image description

Ισόπαλος με σκορ 2-2 έληξε ο αγώνας της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικός, αναμέτρηση που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας.

Η ομάδα της Άρτας σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, μία σε κάθε ημίχρονο, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Για την ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ακολουθούν δύο ξεκούραστα «τρίποντα», καθώς στο πρόγραμμα υπάρχουν οι αγώνες με Αχαρναϊκό και Βέροια, οι οποίοι έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Football League.

Το φιλμ της αναμέτρησης:
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
7΄. Παράλληλη σέντρα του Ξύδα, ο Χαλκιαδάκης από κοντά δεν βρήκε την μπάλα.
9΄. Κάθετη πάσα του Λουκίνα στον Δημητριάδη, που τσίμπησε την μπάλα από τον Λαζαρίδη, αλλά δεν την πρόλαβε πριν καταλήξει άουτ.
ΓΚΟΟΟΛ 1-0 στο 10΄. Ο Μακρίδης εκτέλεσε φάουλ από την δεξιά πλευρά, ο Νικολόπουλος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μακρής με νέα καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
13΄. Ξαφνικό σουτ από τον Σάλιακα μπλόκαρε ο Μέλκας.
20΄. Σέντρα του Τόλι στην απέναντι πλευρά, ο Αρναούτογλου έκανε το δυνατό σουτ, άουτ.
24΄. Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Καραϊσκάκης, όταν ο Χούσος σέντραρε στην περιοχή, ο Νικολόπουλος έστρωσε ωραία στον Καραγιαννίδη, που με πλασέ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
30΄. Σουτ του Σάλιακα από το ημικύκλιο κόντραρε την τελευταία στιγμή και κόρνερ.
ΓΚΟΛ 1-1 στο 31΄. Στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Σάλιακα, ο Παντελάκης πιο ψηλά από όλους με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη γωνία για το 1-1.
33΄. Σουτ του Χούσου εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.
37΄. Ο Δημητριάδης βρήκε χώρο και σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.
38΄. Νέο δυνατό σουτ από τον Χούσο, ο Λαζαρίδης μπλόκαρε δύσκολα με διπλή προσπάθεια.
45΄. Η ομάδα της Άρτας έφτασε κοντά στο γκολ, όταν μετά από κόρνερ του Μακρίδη, ο Λαζαρίδης έδιωξε προσωρινά την μπάλα, η οποία έφτασε στον Νικολόπουλο, που έκανε την κεφαλιά προς την εστία, με τον Ζιούλη να διώχνει με κεφαλιά στη γραμμή και στη συνέχεια γυριστό σουτ του Νικολόπουλου έφυγε άουτ.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
46΄. Σουτ του Ξύδα πέρασε άουτ χωρίς να απειλήσει.
51΄. Σέντρα του Ψιάνου στο δεύτερο δοκάρι για τον Μακρή, ο οποίος ήταν έτοιμος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, όμως φάνηκε να ανατρέπεται από τον Μακροπουλιώτη, με τον διαιτητή κ. Σελίμο να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
ΓΚΟΟΟΛ 2-1 στο 59΄. Τρομερό γκολ από τον Παπανίκου, ο οποίος επιχείρησε εκπληκτικό σουτ («οβίδα») από τα 30 μέτρα, με την μπάλα να χτυπάει στη συμβολή των δοκών και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1.
63΄. Σουτ του Σάλιακα εκτός περιοχής έφυγε άουτ.
65΄. Σε αντεπίθεση ο Αποστολίδης βρέθηκε σε καλή θέση εκτός περιοχής, σουτ, άουτ.
77΄. Νέο σουτ από τους φιλοξενούμενους με τον Σελινιωτάκη, μπλόκαρε ο Μέλκας.
ΓΚΟΛ 2-2 στο 84΄. Διαγώνια σέντρα σουτ του Σελινιωτάκη από την δεξιά πλευρά, ο Νικολόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει με προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2.
87΄. Ατομική προσπάθεια του Αποστολίδη και διαγώνιο σουτ του Σάλιακα λίγο άουτ.
88΄. Η ΑΕ Καραϊσκάκης έφτασε κοντά στο γκολ της νίκης, όταν μετά από συρτή σέντρα του Κυριάκη, ο Λουκίνας έκανε την κοντινή προβολή, όμως ο Λαζαρίδης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Τέρματα αγώνα: Μακρής (10΄), Παπανίκου (59΄) / Παντελάκης (31΄), Νικολόπουλος (αυτογκόλ 84΄).

Κίτρινες κάρτες: Λουκίνας (48΄), Χούσος (53΄), Παπανίκου (89΄), Μακρής (91΄), Θεολόγου (92΄), Καραγιαννίδης (94΄) / Σελινιωτάκης (38΄).
Κόκκινες κάρτες: —
Διαιτητής: Σελίμος Σπυρίδων (Λακωνίας). Βοηθοί: Καλαμπόκης Κων/νος (Αιτ/νιας) – Θανασιάς Αθανάσιος (Ηπείρου).
Τέταρτος διαιτητής: Τάσης Γεώργιος (Ηπείρου).
Παρατηρητής διαιτησίας: Βασιλόπουλος Ιωάννης (Αχαΐας).

ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Χούσος, Μακρής, Ψιάνος (85΄ Ευαγγέλου), Δημητριάδης (58΄ Κυριάκης), Μακρίδης (58΄ Ρανγκέλοφ), Λουκίνας.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης (63΄ Αποστολίδης), Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Λεμονής, Χαλκιαδάκης (84΄ Νικόλτσης), Ξύδας (90΄ Γκίνη).