image description

Στην Εθνική Πολωνίας U20 για δύο αγώνες του πρωταθλήματος UEFA Elite κλήθηκε ο 20χρονος (24/06/97) κεντρικός αμυντικός της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Σεμπάστιαν Χρούσιελ (Sebastian Chrusciel). Έτσι, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ομάδας της Άρτας που κλήθηκε σε Εθνική ομάδα.

Ο Σεμπάστιαν στο παρελθόν έχει φορέσει οκτώ φορές τη φανέλα της U18 Πολωνίας, δέκα της ομάδας κάτω των 19 ετών, ενώ έχει αγωνιστεί και σε έξι αναμετρήσεις της U20, στην οποία κλήθηκε γι’ ακόμη μία φορά. Ο κεντρικός αμυντικός της ΠΑΕ Καραϊσκάκης αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της U20 Πολωνίας στις 9 Νοεμβρίου, στον αγώνα με την Πορτογαλία (ήττα της ομάδας του με 2-1).

Ο Σεμπάστιαν κλήθηκε από την Εθνική Πολωνίας για να συμμετάσχει σε δύο αναμετρήσεις του UEFA Elite League, στις 22 Μαρτίου εντός έδρας με την Αγγλία και στις 27 του ίδιου μήνα εκτός έδρας με την U20 Γερμανίας. Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στην πατρίδα του στις 18 Μαρτίου και θα επιστρέψει στη χώρα μας στις 28 του μήνα.

Ο Σεμπάστιαν Χρούσιελ δήλωσε για την κλήση του στην Εθνική ομάδα: «Είναι όνειρο όλων των ποδοσφαιριστών να αγωνιστούν για την Εθνική ομάδα της χώρας τους. Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για την κλήση. Αποτελεί επιβράβευση της δουλειάς και της προσπάθειάς μου το τελευταίο διάστημα. Μετά τον τελευταίο αγώνα με την Πορτογαλία είχα βάλει ως στόχο να είμαι στην αποστολή της ομάδας γι’ αυτούς τους δύο δύσκολους αγώνες!».