image description

Πρωταθλήτρια Β.Δ. Ελλάδος αναδείχτηκε η ομάδα νεανίδων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο κλειστό της Βόνιτσας με αντίπαλο τον ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και σκορ 72-34.

Ένα project που ξεκίνησε με αυτά τα κορίτσια 2 χρόνια πριν και προπονητή τον Γιώργο Σιαμέτη βρήκε το επιστέγασμα της με αυτόν τον τίτλο.

Ο coach Γιώργος Σιαμέτης φανερά συγκινημένος δήλωσε: «Πριν από 2 χρόνια όταν ξεκίνησα τη δουλειά με αυτές τις αθλήτριες, στην πρώτη προπόνηση με περιμένανε 5 από αυτές χωρίς εμπιστοσύνη στον εαυτό τους αλλά με φοβερή διάθεση για να μάθουν. Τώρα, 2 χρόνια μετά αφού δουλέψαμε ώρες ατελείωτες στο γήπεδο αλλά και εκτός αυτού και αφού πρώτα τα κορίτσια γίνανε 15 οι κόποι τους δικαιώθηκαν…είμαι περήφανος για όλες τους γιατί όταν κανείς δεν τις πίστευε το μόνο που είχα εγώ να κάνω ήταν να τις πείσω πως είναι ξεχωριστές και αξίζουν της προσοχής όλων. Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τα φοβερά συναισθήματα που με κάνατε να νιώσω σήμερα»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους ανθρώπους του τμήματος σε όλους τους χορηγούς του, γιατί η δική τους συνεισφορά είναι καθοριστική στο να μπορέσουν όλα τα κορίτσια να δουλεύουν με τον πιο σωστό και άρτιο τρόπο και να καταφέρνουν να κάνουν αυτό που λατρεύουν και με τους τίτλους τους να μας κάνουν περήφανους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη διοίκηση σε όλους τους γονείς που χωρίς ποτέ να προσπαθήσουν να παρέμβουν στο έργο των προπονητών δείχνουν εμπιστοσύνη στον σύλλογο και στέκονται αρωγοί όποτε τους ζητηθεί.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΣ που για άλλη μια φορά αποδείξανε πως για όλους μας ο ΠΑΣ είναι ένας, είτε αυτό λέγεται μπάσκετ, είτε ποδόσφαιρο είτε κολύμβηση. Σήμερα με την παρουσία τους στον τελικό νεανίδων έδωσαν φτερά στις μικρές και αποδείξανε την τεράστια δυναμική του ονόματος αυτού.

Οι «ηρωίδες» της φετινής επιτυχίας:

ΓΚΛΙΝΑΒΟΥ ΡΕΑ, ΓΚΛΙΝΑΒΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑ, ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ, ΠΙΛΙΑΦΑ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΠΠΑ ΕΛΕΝΗ, ΧΗΤΑ ΔΑΝΑΗ, ΛΕΦΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΛΕΦΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΚΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΜΑΚΡΗ ΧΡΥΣΑ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΑΘΗΝΑ, ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΤΣΙΠΗ ΝΕΦΕΛΗ.