image description

Η Δόξα Κρανούλας επικράτησε κατά κράτος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, του Σκουφά Κομποτίου και δίκαια έφτασε στο τελικό 2-0, το οποίο τη διατήρησε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στο +1 από τη Φιλιππιάδα. Δεδομένου και του προγράμματος των 4 τελευταίων αγωνιστικών της Γ’ Εθνικής, που είναι πολύ πιο εύκολο για τη Δόξα απ’ αυτό της Φιλιππιάδας, ίσως το σημερινό ματς να αποδειχτεί «κλειδί» για τη σωτηρία της γιαννιώτικης ομάδας.

Βέβαια κανείς δεν χαλαρώνει στην ομάδα, γιατί για να έχει αντίκρισμα η σημερινή νίκη, πρέπει να ακολουθηθεί από το διπλό επί του Αστέρα Παραποτάμου την επόμενη εβδομάδα. Με την ομάδα της Ηγουμενίτσας να έχει ήδη υποβιβαστεί, η Δόξα θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή, να πάρει το «τρίποντο» και να περιμένει να δει τι θα κάνει η Φιλιππιάδα στο εκτός έδρας ματς με τον Μακεδονικό Φούφα, που παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την 1η θέση του ομίλου και τη διεκδίκηση της ανόδου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, Δόξα Κρανούλας και Σκουφάς Κομποτίου δεν πρόσφεραν καλό θέαμα στο μεγαλύτερος μέρος του αγώνα. Η Δόξα ευτύχησε να προηγηθεί στο 13ο λεπτό με τον Νάκο, που πήρε πάσα πάρε-βάλε από τον Νούγια σε μια φάση που δημιουργήθηκε από τραγικό λάθος του Σχισμένου που δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα στην άμυνα.

Το γρήγορο γκολ έδιωξε το άγχος από την ομάδα της Δόξας, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 30’ για να ξαναδούμε φάση στο ματς. Οι «οράνιε» είχαν ένα καλό διάστημα από το 30’ ως το 45’, όπου έχασαν ένα κάρο ευκαιρίες, με κορυφαία την κεφαλιά του Νάκου στο δοκάρι.

Στην επανάληψη και πάλι το ματς δεν ήταν πολύ καλό, αλλά η Κρανούλα είχε τον απόλυτο έλεγχο, δεν κινδύνευε καθόλου, αφού το Κομπότι ήταν παντελώς ακίνδυνο και τελικά η επιμονή της να ψάξει με ηρεμία ένα δεύτερο γκολ επιβραβεύτηκε στο 81’ σε φάση διαρκείας. Αρχικά ο Νούγιας βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και πλάσαρε πάνω στον Παπαχρήστου, η μπάλα έφτασε στον Μαρμούτα, που την έστρωσε στον Τσουμάνη κι αυτός με σουτ στη γωνία, έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Κομποτίου.

Το ματς από εκεί και πέρα ουσιαστικά τελείωσε, με τη Δόξα να περιμένει το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του διαιτητή για να καταγράψει άλλους 3 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο βοηθός του Γιάννη Πετράκη, κ. Γιάννης Ταουσιάνης και ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας, Βασίλης Αλεξίου.

Δείτε τη live μετάδοση του ματς ΕΔΩ

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ