image description

Ως απάντηση στη συνάντηση της Super League με την COSMOTE TV, νωρίτερα η NOVA διέρρευσε ότι έχει ήδη υπογράψει με 6 ομάδες για την επόμενη σεζόν, ενώ με άλλες 2 βρίσκεται στο τελικό στάδιο των υπογραφών!

Το SDNA αποκαλύπτει ποιες είναι οι ομάδες που έχουν συμφωνήσει με το κανάλι της Κάντζας!

Μία από αυτές είναι φυσικά ο ΠΑΟΚ που είχε ήδη συμβόλαιο για του χρόνου και ήταν γνωστό.

Η δεύτερη μεγάλη ομάδα που έχει συμφωνήσει με τη NOVA είναι ο Ολυμπιακός!

Οι υπόλοιπες είναι: ο Πανιώνιος, ο Αστέρας Τρίπολης, ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Λάρισα και ο Λεβαδειακός!

Αυτές είναι 7 ομάδες και υπάρχει ακόμη μία η οποία συζητάει με το συνδρομητικό κανάλι και φέρεται να βρίσκεται κοντά στο να δώσει τα χέρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ομάδα αυτή είναι η ΑΕΚ!

Επαφές υπάρχουν και με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι συζητήσεις με τους «πράσινους» έχουν ιδιαιτερότητες λόγω διοικητικής αβεβαιότητας.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζει το SDNA, τελικός στόχος της NOVA είναι να υπογράψει σε πρώτη φάση με 10 ομάδες, οι οποίες κάποια στιγμή μπορεί να γίνουν το πολύ 12, αφού άλλωστε η θέση του συνδρομητικού καναλιού είναι ότι το πρωτάθλημα της Super League δεν μπορεί γενικά να έχει περισσότερες από 12 ομάδες.

Εκτός διαπραγμάτευσης με τη NOVA αυτή τη στιγμή, είναι ο Πλατανιάς που υποβιβάζεται, η Κέρκυρα, η Λαμία και ο Απόλλωνας που για το κανάλι θεωρούνται αντι-εμπορικές ομάδες, ο Παναιτωλικός που φέρεται να μην έχει καλές σχέσεις με τη NOVA, καθώς και ο Ατρόμητος και η Ξάνθη που επίσης θεωρούνται αντι-εμπορικές αλλά μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον υπό διαφορετικές προϋποθέσεις. Πάντως με τις προαναφερόμενες ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία εν εξελίξει διαπραγμάτευση.

Κλειδί ασφαλώς, είναι να πάρει το κανάλι της Κάντζας το τελικό «ναι» από την ΑΕΚ (που συζητά με άλλα δεδομένα από αυτά που ίσχυαν για εκείνη τα τελευταία χρόνια) και ακολούθως το τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο αφορά και το ποιες ομάδες θα ανέλθουν από την Football League, αφού αν είναι ο Άρης και ο ΟΦΗ θα μιλάμε για ομάδες με υψηλή εμπορικότητα. Επαναλαμβάνουμε πάντως πως η NOVA θέλει συνολικά 10 ομάδες, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνουν και 12.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν αποκλείεται να έχουμε του χρόνου ένα πρωτάθλημα όπου το 70% των ομάδων να είναι στη NOVA και όλοι οι υπόλοιποι να είναι ξεκρέμαστοι, αφού μοιάζει αδύνατο η COSMOTE TV να ενδιαφερθεί για ένα προϊόν με 4-5 ομάδες που θα είναι και αντι-εμπορικές.

Με αυτά τα δεδομένα επίσης, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία κεντρική διαχείριση την επόμενη σεζόν, παρά τα όσα διέρρεε η λίγκα μετά την συνάντησή της με στελέχη της COSMOTE TV…

Πηγή: SDNA.GR