image description

Την Κυριακή, 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί φέτος στη Μύκονο για τρίτη συνεχή χρονιά ο πιστοποιημένος από τον ΣΕΓΑΣ αγώνας δρόμου «Ευριπίδεια Διαδρομή», ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιαννιώτη Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Κωπηλασίας Ευριπίδη Σκλιβανίτη. Τη διοργάνωση έχουν τα Εκπαιδευτήρια «Σύγχρονη Παιδεία» Μυκόνου και ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου και του ΣΕΓΑΣ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα μπορούν να ταξιδέψουν ομαδικά από τα Γιάννενα προς Μύκονο μετ’ επιστροφής, αρκεί να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλ: 6945409570 (Νίκος Παππάς) και 6955830472 (Κατερίνα Στεφάνου). Το ποσό που αντιστοιχεί στα έξοδα μετάβασης και επιστροφής (λεωφορείο και πλοίο) δεν θα υπερβαίνει τα 70 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο site της διοργάνωσης www.evripideia.gr (όπου γίνονται και οι εγγραφές για τον αγώνα) και στο facebook, στη διεύθυνση evripidiadiadromi, όπου έχουν αναρτηθεί και οι προσφορές των ξενοδοχειακών μονάδων, με τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για την εξασφάλιση της διαμονής τους.