image description

Τελικά δεν θα μπορέσουν να πάρουν “γεύση” από ΠΑΣ Γιάννινα οι φίλοι του νωρίτερα από την άρση της διακοπής του πρωταθλήματος, αφού το φιλικό που κλείστηκε με την ομάδα της Κέρκυρας θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και δεν προβλέπεται άνοιγμα των κερκίδων στο “Ζωσιμάδες”.

Το φιλικό θα γίνει στις 23 Μαρτίου και ώρα 16:30, με στόχο τη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης των παικτών των δύο ομάδων.

Σε ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ επισημοποίησε το φιλικό:

“Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στα πλαίσια της διακοπής του πρωταθλήματος και στην προσπάθεια διατήρησης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών της ομάδας, διοργανώνει στις 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 16:30, φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα με τον Α.Ο. Κέρκυρας, το οποίο και θα διεξαχθεί στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες» ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, χωρίς την παρουσία θεατών”.

Στα αγωνιστικά, στο γήπεδο της Ανατολής έγινε η σημερινή προπόνηση της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, με απόντες τους Σολτάνι και Κόντε λόγω ενοχλήσεων.

Για την υπόλοιπη ομάδα το πρόγραμμα είχε αμυντική υποομαδική τακτική και παιχνίδια ενδυνάμωσης. Για το τελείωμα οι ποδοσφαιριστές είχαν διπλό παιχνίδι με έμφαση αμυντική λειτουργία.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα αύριο στις 11:00.