image description

Τα πανελλήνια πρωταθλήματα taekwondo ανδρών – γυναικών και εφήβων – νεανίδων διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα την Παρασκευή 9 Μαρτίου το ανδρών – γυναικών και το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου το εφήβων – νεανίδων.

Ο Δίας Ιωαννίνων συμμετείχε με τις Σταματία Τσαμπαλά, Μαργαρίτα Στάμου στις γυναίκες, Κατερίνα Στεφάνου σε γυναίκες και νεάνιδες και τους Βασίλη Κοσμά, Αποστόλη Κύργο, Χριστόδουλο Πλόσκα, Αναστασία Σταμούλη και Ελένη Μύταρη στο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Δία συνεχίζοντας την πολλή καλή αγωνιστική τους πορεία έφτασαν στην κατάκτηση δύο αργυρών μεταλλίων με την Στεφάνου στα -52 kgr νεανίδων και τον Κοσμά στα -68 kgr εφήβων, ενώ σε τέσσερεις ακόμα περιπτώσεις με τις Τσαμπαλά, Στάμου, Μύταρη και Στεφάνου στο γυναικών έφτασαν μια ανάσα από το βάθρο καθώς ηττήθηκαν στον αγώνα των μεταλλίων.

Επιτυχιών λοιπόν συνέχεια για τον Δία Ιωαννίνων, όπου για ακόμα μια φορά κατορθώνει να ανεβάσει αθλητές στο βάθρο πανελληνίων πρωταθλημάτων.