image description

Εξαιρετική εμφάνιση και σημαντική νίκη για την ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας στην 22η αγωνιστική της Football League, όπου επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων.

Φορώντας νέα εμφάνιση, οι παίκτες της ΠΑΕ Καραϊσκάκης απέδωσαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση. Έτσι, μετά από 22 αγωνιστικές η ομάδα της Άρτας βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς, με την ζώνη του υποβιβασμού να έχει παραμείνει στους 22 βαθμούς. Το ερχόμενο Σάββατο η ΠΑΕ Καραϊσκάκης θα αγωνιστεί στην Καρδίτσα απέναντι στην Αναγέννηση και θα επιδιώξει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ της αναμέτρησης:
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
2΄. Σουτ του Μακρίδη από το ύψος της περιοχής σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
5΄. Ο Μπεκατώρος επιχείρησε σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έδιωξε ο Ρίστιτς σε κόρνερ.
9΄. Μετά από κόντρα ο Λουκίνας βρέθηκε με πλάτη σε τετ α τετ, πλάσαρε αλλά έδιωξε ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
19΄. Έπειτα από φάση διαρκείας, το σουτ του Ρούσσου από το ημικύκλιο σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.
24΄. Δυνατό σουτ από τον Λουκίνα λίγο έξω από την περιοχή, έπεσε και μπλόκαρε ο Ρίστιτς.
27΄. Σε αντεπίθεση ο Μακρίδης «τσιμπάει» για τον Κυριάκη, ο οποίος βγήκε τετ α τετ αλλά πλάσαρε εκατοστά άουτ.
29΄. Κάθετη πάσα του Χούσου στον Κυριάκη, σουτ από πλάγια θέση μπλόκαρε ο πορτιέρο του Πανσερραϊκού.
ΓΚΟΟΟΛ 1-0 στο 34΄. Γέμισμα στην περιοχή, ο Ψιάνος έπιασε την γυριστή κεφαλιά και ο Λουκίνας με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
37΄. Εκτέλεση φάουλ του Ψιάνου, πρώτη κεφαλιά του Καραγιαννίδη και στο δεύτερο δοκάρι ο Θεολόγου κάνει την προβολή άουτ.
40΄. Σε αντεπίθεση για την ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Μπεκατώρος έκανε την παράλληλη σέντρα στην περιοχή, ο Λουκίνας έκανε την προβολή αλλά δεν βρήκε την μπάλα.
42΄. Ο Κυριάκης έκλεψε την μπάλα εκτός περιοχής από τον Αναστασόπουλο, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
48΄. Κόρνερ του Μακρίδη και κεφαλιά του Καραγιαννίδη άουτ.
49΄. Σουτ του Αναστασόπουλου εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο Μέλκας.
62΄. Ωραία κίνηση και σουτ του Μακρίδη, έδιωξε με δυσκολία ο Ρίστιτς.
65΄. Ο Κάκκο έκανε την κούρσα από τα δεξιά και έκοψε στον Κρητικό, ο οποίος σούταρε άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
ΓΚΟΟΟΛ 2-0 στο 68΄. Ο Μπεκατώρος έκανε το ανέβασμα από την αριστερή πλευρά και την κατάλληλη στιγμή σέντραρε εξαιρετικά για τον Λουκίνα, ο οποίος με κοντινή προβολή σκόραρε και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του.
70΄. Μεγάλη ευκαιρία για ένα ακόμη τέρμα, με το σουτ του Χούσου να φεύγει ελάχιστα άουτ.
ΓΚΟΟΟΛ 3-0 στο 73΄. Ασταμάτητη η ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης. Ο Μακρίδης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Μακρής νίκησε τους πάντες στον αέρα για το 3-0.
80΄. Ο Παπουτσογιαννόπουλος κλώτσησε την μπάλα και δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη, κόκκινη κάρτα.
84΄. Ο Ενόμο έκανε την σέντρα από τα δεξιά, η κεφαλιά του Γκούρτσα πέρασε άουτ.
87΄. Νέα εξαιρετική σέντρα του Μπεκατώρου και κεφαλιά του Λουκίνα ελάχιστα άουτ.
89΄. Ο Μακρίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρίστιτς, έκοψε στον Λουκίνα, ο οποίος από κοντά έχασε την ευκαιρία για να κάνει χατ τρικ, πλασάροντας λίγο άουτ.
90΄+1΄. Σέντρα – σουτ από τον Λουκίνα, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Σκόρερ αγώνα: Λουκίνας (34΄, 68΄), Μακρής (73΄).
Κίτρινες κάρτες: Μακρής (25΄), Μέλκας (36΄), Δημητριάδης (83΄) / Κάκκο (36΄), Πολίτης (37΄, στον πάγκο), Ορφανίδης (57΄), Ρίστιτς (83΄), Αναστασόπουλος (86΄), Γκούρτσας (88΄).
Κόκκινη κάρτα: Παπουτσογιαννόπουλος (80΄ δεύτερη κίτρινη, 61΄ η πρώτη)
Διαιτητής αγώνα: Πουλημάς Νικόλαος (Κέρκυρας).
Βοηθοί: Τριανταφύλλου Βασίλειος (Αιτωλοακαρνανίας) – Φραγκούλης Παύλος (Πρέβεζας). Τέταρτος διαιτητής: Μακρυπόδης Νικόλαος (Αχαΐας).
Παρατηρητής διαιτησίας: Αθανασίου Νικόλαος (Θεσπρωτίας).

ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής (81΄ Δημητριάδης), Χούσος, Ψιάνος (69΄ Κόλλινς), Κυριάκης (85΄ Ευαγγέλου), Μακρίδης, Λουκίνας.

Πανσερραϊκός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Ποζατζίδης (72΄ Ενόμο), Σιάκκας (54΄ Χατζητερζόγλου), Ρούσσος, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κάκκο, Κρητικός, Δούμτσιος (46΄ Πόζογλου), Γκούρτσας.