image description

Και η αγωνία κορυφώνεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5! Η Οργανωτική Επιτροπή του 17oυ Πανελλήνιου Πρωτάθληματος 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unileague, ανακοίνωσε το πρόγραμμα για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος των Αθηνών. Αναλυτικά:

Φάση των “32” – Πρωτάθλημα

ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ – ΠΙΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

ΑΝΑΓ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – ΜΟSCHATO UΝΙTΕD

ΦΟΡΤΩΤΕΣ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ

ΖΟULOU F.C. – HOMEBOYS

GIPEDAKI.GR – TΣΙΜΠΟΥΡΕΚ

Α…ΜΑΛΙΣΤΑ – ΑΝΕΤΟΙ

ΣΟΛΩΝ – NACOLI

MBAers – ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ

AMIGOS – ΜΠΑΛΑΔΕΡΟΣ

POSEDON 46 – RAMROD II

A$AP XOLA – AΓΙΟΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑΣ

ALANA F.C. – DEPΟRTIVO MORON

XOΛΑΤΤΑΚ – ΕΠΙΣΤHM. ΚΟΛΛΕΓΙΟ

ΕΜΠΕΙΡΟΙ – ΑΛΚOOΛΙΚΟΣ ΕΦ.ΣΙ.

ΣΝΑΡΟΥΣΝΙΑΚΑ – MULTIPLE SCORGASMS

GLITTERSTORM – BBH

Δώδεκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις. Παράλληλα, παραμένει ο καθημερινός σύμμαχος τους με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για το ξύρισμα όπως η ξυριστική μηχανή Gillette Fusion ProGlide με τεχνολογία FlexBall, που προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου για να μην ξεφεύγει ούτε τρίχα. Gillette, ό,τι καλύτερο για τον άνδρα.

Φάση των “16” – Κύπελλο

PHYSIO – ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

ΜΕCHESTER UNITED – ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ

MECHANICAL MINDS – BAYER PHARMAKUSEN

ΧΑΣΟΔΙΚΕΣ – ΠΑΡΙΖΙΑΝΟΙ

ΡΕΑΛ ΚΛΑΡΙΝ – MED F.C..

KOURAYO VALLECANO – ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ

MΑΥΡΟΙ ΓΥΠΕΣ – COBRA

ΠΑΝΒΑΓΙΑΝΙΚΟΣ – ΡΕΜΑΛΙΑ

To Old Spice ως θερμός υποστηρικτής των νέων, αγκάλιασε τη διοργάνωση και έβγαλε τον ιδρώτα offside με την πιο ΜΑΝ-ταστική σειρά αποσμητικών και αφρόλουτρων. Τη διοργάνωση στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.