image description

Ο Ιγκόρ Βιδάλ φωτογραφήθηκε με φόντο τα Ιωάννινα και το Μιτσικέλι και έστειλε μήνυμα μέσω fb στους φίλους του για την αγάπη που τρέφει στην πόλη και την ομάδα, αναγνωρίζοντας πόσο σημαντική ήταν η συμβολή του ΠΑΣ Γιάννινα στο να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η πόλη θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά του!

Ο νεαρός Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019, με το μήνυμά του να δείχνει κάπως διφορούμενο ως προς το αν υπάρχει πρόταση μεταγραφής ή αν είναι ένα μήνυμα ότι θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να φτάσει ακόμα ψηλότερα μαζί με την ομάδα.

Πληροφορίες μας, πάντως, αναφέρουν ότι παραμένει κανονικά στον ΠΑΣ, αφού έχει μπροστά του πολύ δρόμο ακόμα για να δείξει την πραγματική του αξία και ήταν απλά ένα μήνυμα για το πόσο πολύ εκτιμά όσα του έχει προσφέρει η ομάδα και η αγάπη του κόσμου.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του Βραζιλιάνου:

«Ιωάννινα, η πόλη που με υποδέχθηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους και εδώ μπόρεσα να δείξω αυτό που αγαπάω να κάνω, να παίζω ποδόσφαιρο. Ηταν επίσης εδώ που κατάφερα να πραγματοποιήσω τα παιδικά μου όνειρα. Υπέροχη πόλη που θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου».