image description

Η Δόξα Κρανούλας ηττήθηκε με σκορ 3-1 στο τελευταίο της εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε στην Πτολεμαΐδα με τον Μακεδονικό Φούφα. Οι «οράνιε» προηγήθηκαν στο σκορ σ’ ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι, αλλά στο τελευταίο 20λεπτο δεν άντεξαν την πίεση των γηπεδούχων και δέχτηκαν 3 γκολ, με τον Μαγούλα να μπαίνει αλλαγή στο 61’ και να πετυχαίνει 2 γκολ.

Η Δόξα Κρανούλας πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 18ο λεπτό με σουτ του Παρχαρίδη έξω από την περιοχή.

Στο 69’ ο Τσικόπουλος ισοφάρισε για τον Φούφα για να έρθει η νίκη με τα δύο γκολ του Μαγούλα στο 80ο και το 90ο λεπτό.

Η Δόξα είχε την ευκαιρία, πάντως, να πάρει το διπλό, αφού έχασε καλές ευκαιρίες με τον Παρχαρίδη να γίνει το 0-2 και τον Σαββίδη να κάνει το 1-2.

Η νίκη του Μακεδονικού Φούφα ήταν τελικά χωρίς αντίκρισμα, αφού ο Τηλυκράτης από νωρίς είχε θέσει τα θεμέλια της νίκης μέσα στη Φιλιππιάδα και δεδομένου ότι παίρνει στα χαρτιά τη νίκη την τελευταία αγωνιστική με την Καστοριά, πανηγύρισε και μαθηματικά την κατάκτηση της 1ης θέσης, που θα του δώσει τη δυνατότητα να παίξει στα μπαράζ ανόδου στη Football League.

Στα αξιοπερίεργα της αναμέτρησης ήταν το γεγονός ότι η Κρανούλα έπαιξε στα τελευταία 6-7 λεπτά με 2 τερματοφύλακες. Ο Βλάχος είχε κανονικά τα γάντια, ενώ ο Αρχοντάκης μπήκε και έπαιξε ως επιθετικός!

Την επόμενη αγωνιστική η Δόξα κλείνει τη σεζόν στην έδρα της με αντίπαλο την ομάδα της Λευκίμμης, σ’ ένα ματς που θα έχει το χαρακτήρα φιέστας, μιας και η ομάδα τερμάτισε στην 7η θέση, που της έδωσε την παραμονή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος, Πυριτζάους, Τακίδης, Ασαμπάλογλου (79’ Μόσχου), Τσικόπουλος, Καλογιαννίδης (55’ Φωτιάδης), Μάγγος (61’ Μαγούλας), Τοπάλης, Τσότζος (61΄Τζοβάρας)

Δόξα Κρανούλας: Βλάχος, Μαρμούτας, Φίλιος, Τσουλιάης, Μιχάλης, Λισγάρας, Τσουμάνης, Σκανδάλης (80’ Ρίζος), Νούγιας (68’ Σαββίδης), Παρχαρίδης, Καραφλιάς (86’ Αρχοντάκης)

3ος όμιλος – 25η αγωνιστική

ΑΕΠ Καραγιαννίων-Σκουφάς Κομποτίου 2-0
Αστέρας Παραποτάμου-Νέος Αμφίλοχος 1-5
Εθνικός Φιλιππιάδας-Τηλυκράτης Λευκάδας 0-2
Πανλευκάδιος-Θεσπρωτός 0-0
Καστοριά-ΑΕ Λευκίμμης 0-3 α.α
Μακεδονικός Φούφα-Δόξα Κρανούλας 3-1

Ρεπό: Ερμής Αμυνταίου

Δείτε τη βαθμολογία του 3ου ομίλου ΕΔΩ