image description

Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας νίκησε στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων με 2-0 (Λουκίνας 73΄, Χούσος 81΄) τον Αιγινιακό και «αγκάλισε» την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Football League!

Η ομάδα της Άρτας πραγματοποιώντας μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, επιβλήθηκε των φιλοξενούμενων χάρη σε δύο τέρματα που ήρθαν προς το τέλος της αναμέτρησης και ενώ νωρίτερα είχε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Μετά από αυτή τη σπουδαία νίκη η ΠΑΕ Καραϊσκάκης έφτασε τους 39 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές, κάνοντας το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, που ήταν και ο πρωταρχικός στόχος.

Την Μεγάλη Τετάρτη (04/04) η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου δοκιμάζεται στα Τρίκαλα απέναντι στον τοπικό ΑΟ και θα διεκδικήσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

5΄. Γύρισμα του Ψιάνου στην περιοχή, ο Λουκίνας από καλή θέση δεν μπόρεσε να σουτάρει προς την εστία.

6΄. Ο Λουκίνας έκοψε την μπάλα κάθετα στον Μακρίδη, αυτός σούταρε, αλλά οι αμυντικοί έβγαλαν σωτήρια σε κόρνερ.

19΄. Ο Παπανίκου έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή του Τόλιου, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

27΄. Ωραίο σουτ από τον Μακρίδη, η μπάλα πέρασε άουτ.

39΄. Εκτέλεση φάουλ του Μακρίδη, ο Καραγιαννίδης έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

45΄. Ο Κυριακής πάτησε περιοχή από τα δεξιά και έκανε την σέντρα προς τον Λουκίνα, αυτός έπιασε ωραία την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

49΄. Μεγάλη φάση για την ΑΕ Καραϊσκάκης, όταν ο Λουκίνας βρήκε τον Μακρίδη, το γυριστό σουτ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα άουτ.

51΄. Η γηπεδούχος ομάδα σκόραρε με τον Λουκίνα, μετά από σέντρα του Παπανίκου, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον β΄ βοηθό Τσιλίκα, σε μία οριακή φάση.

53΄. Ξανά κοντά στο γκολ η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου, εξαιρετικό σουτ του Λουκίνα λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

60΄. Τρομερή μακρινή μπαλιά του Μπεκατώρου στον Δημητριάδη, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως την ώρα που σούταρε η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

64΄. Ωραία σέντρα από τον Μακρίδη, ο Μακρής αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα εκατοστά άουτ. Νέα μεγάλη ευκαιρία.

ΓΚΟΟΟΛ 1-0 στο 73΄. Ο Παπανίκου ανέβηκε και έκανε εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά, ο Λουκίνας με τρομερό εναέριο σουτ νίκησε τον Τόλιο, ανοίγοντας το σκορ!

ΓΚΟΟΟΛ 2-0 στο 81΄. «Σφραγίζει» την υπόθεση νίκη και την παραμονή στην κατηγορία η ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Δημητριάδης άνοιξε στον Μακρίδη, αυτός σέντραρε και ο Χούσος στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό σκορ!

84΄. Ο Ψιάνος πάσαρε εντός περιοχής στον Χούσο, που αφύλακτος από ευνοϊκή θέση πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

 

Σκόρερ αγώνα: Λουκίνας (73΄), Χούσος (81΄).

Κίτρινες κάρτες: Κυριάκης, Μπεκατώρος / Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τσολακίδης, Σοφιάνης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος.

Διαιτητής αγώνα: Μαρκαντωνάτος Γιώργος (ΕΠΣ Ηλείας).

Βοηθοί: Καραλής Γιάννης (ΕΠΣ Ηλείας) – Τσιλίκας Νίκος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).

Τέταρτος διαιτητής: Τάσης Γιώργος (ΕΠΣ Ηπείρου).

Παρατηρητής διαιτησίας: Βασιλόπουλος Γιάννης (ΕΠΣ Αχαΐας).

 

ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος (71΄ Κουσίδης), Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Χούσος (84΄ Ευαγγέλου), Μακρής, Ψιάνος, Κυριάκης (55΄ Δημητριάδης), Μακρίδης, Λουκίνας.

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Αντωνιάδης (13΄ λ.τρ. Ανδρικόπουλος), Γκατσολάρι, Πέριτς (82΄ Μπιλάλι), Τοπαλίδης (75΄ Τσολακίδης), Παπαδόπουλος, Σοφιάνης.