image description

Για μια ακόμη χρονιά τα Γιάννενα αποτελούν για την περίοδο του Πάσχα μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Αυτό αποτυπώνεται στις κρατήσεις που έχουν τα ξενοδοχεία ολόκληρου του νομού Ιωαννίνων, οι οποίες κυμαίνονται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, με δηλώσεις του σήμερα τόνισε ότι τα Γιάννενα έχουν πια καθιερωθεί ως ένας κορυφαίος προορισμός, προσθέτοντας πως τα μηνύματα που υπάρχουν είναι αισιόδοξα.

«Εδώ και 3 χρόνια έχουμε ξεκινήσει μια οργανωμένη προσπάθεια τουριστικής προβολής που για εμάς αφορά συνολικά το νομό Ιωαννίνων κι όχι μόνο το Δήμο μας. Αυτή η προσπάθεια έχει φέρει αποτελέσματα τα οποία είναι πλέον ορατά σε όλους. Συνεχίζουμε στην κατεύθυνση αυτή και είμαστε αισιόδοξοι πως ο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα ανάκαμψης της οικονομίας της περιοχής μας», είπε αρχικά ο κ. Μπέγκας για να συμπληρώσει:

«Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως για να ενταχτούν τα Γιάννενα στον τουριστικό χάρτη έπαιξε σπουδαίο ρόλο η πρωτοβουλία μας για την πλήρη αναβάθμιση του αεροδρομίου των Ιωαννίνων, η οποία και στέφθηκε με επιτυχία, καθώς και η ύπαρξη δύο σύγχρονων οδικών αξόνων που μαζί με το αεροδρόμιο συνθέτουν ένα ισχυρό δίκτυο υποδομών μεταφορών».