image description

Νέα στρώματα για τα άλματα εις ύψος και επί κοντώ διαθέτει πλέον το “Ζωσιμάδες”! Μετά από μια 20ετία, τα στρώματα αλλάχθηκαν και οι αθλητές του στίβου θα έχουν πλέον στρώματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών για ασφελέστερες “προσγειώσεις”.

Στο μεταξύ η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ ανακοίνωσε ότι μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΣ Γιάννινα στις αρχές Μαΐου, θα αρχίσει και η κατασκευή του νέου ταρτάν, ενώ θυμίζουμε ότι έχει υπογραφεί και νέα προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Ηπείρου προκειμένου να αλλαχθεί το υλικό του στεγάστρου της μεγάλης σκεπαστής, ώστε ο ήλιος να φωτίζει τον χειμώνα και την πλευρά του αγωνιστικού χώρου που πάγωνε. Επίσης υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια για ασφαλτοστρώσεις στο ΕΑΝΚΙ, αλλά και για τη μεγάλη παρέμβαση στις κωπηλατικές εγκαταστάσεις.

Η ανακοίνωση για τα στρώματα και το ταρτάν:

Οι μεγάλες παρεμβάσεις συνεχίζονται στο ΕΣΙ «Ζωσιμάδες». Ο κόσμος του κλασικού αθλητισμού στα Γιάννενα, αθλητές και προπονητές, θα πάρουν αυτό που τους αξίζει και για χρόνια το στερήθηκαν: Καινούργια, επαγγελματικά στρώματα στίβου.

Αφού πέρασαν είκοσι ολόκληρα χρόνια, το ΠΕΑΚΙ προχωράει στην προμήθεια στρωμάτων για να χρησιμοποιηθούν στα άλματα επί κοντώ και εις ύψος. Τα στρώματα που «ταξίδεψαν» από τη βόρεια Ευρώπη και φέρουν τα διακριτικά του ΠΕΑΚΙ, είναι τα πρώτα στο νέο, μεγάλο έργο αναβάθμισης του ΕΣΙ «Ζωσιμάδες».

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, εν αναμονή της έναρξης των εργασιών ανακατασκευής του ταρτάν, προχωρά κανονικά το σχεδιασμό της για αναβάθμιση του εξοπλισμού του εθνικού σταδίου Ιωαννίνων με σημαντικές δαπάνες που προσπαθούν να καλύψουν ένα κενό δεκαετιών.

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η επόμενη μέρα για τον κλασικό αθλητισμό στην πόλη μας. Με τη λήξη των υποχρεώσεων του ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα της Superleague, η ανάδοχος εταιρεία θα ξεκινήσει τις εργασίες για το νέο ταρτάν στους «Ζωσιμάδες»