image description

Το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν δραστηριοποιηθεί έντονα στο να παρακολουθούν παίκτες στην Αθήνα, αλλά και στην Περιφέρεια, όταν παίρνουν συγκεκριμένες πληροφορίες. Στο πλαίσιο αυτό ακόμα και ο ίδιος ο Χριστοβασίλης παρακολουθεί κάποιες από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στην ομάδα και το Σάββατο παρακολούθησε τον αγώνα του Πανσερραϊκού με τον ΑΟΧ Κισσαμικό (0-2).

Προπονητής στην κρητική ομάδα είναι ο υιός Πετράκη και βοηθός του ο Γιάννης Τάτσης, ωστόσο ο κ. Χριστοβασίλης κάθισε στο γήπεδο με το πρώην στέλεχος της διοίκησης του Πανσερραϊκού, Σωτήρη Βλάχο.

Αν λάβουμε υπόψη μας και τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα Λάρισας, ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ενδιαφέρεται για Παϊτέρη και Αγροδήμο, είναι φανερό ότι ήδη έχει αρχίσει το «ξεψάχνισμα» περιπτώσεων παικτών από τη Β’ Εθνική, που θα μπορούσαν να σταθούν και στο επίπεδο της Super League με την κατάλληλη δουλειά και προετοιμασία.

Κατά την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα στις Σέρρες καθ’ οδόν για Ξάνθη, όπου παίζει σήμερα ο ΠΑΣ, τον “συνέλαβε” ο φωτογραφικός φακός του serressport.gr.