image description

Θέματα της ομάδας με ταχύτερους ρυθμούς θα τρέξει προσεχώς ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, κάτι που ήδη φάνηκε από την επίσπευση της συμφωνίας με τον προπονητή, η οποία αναμένεται να «κλειδώσει» τις επόμενες μέρες, αν δεν υπάρξει κάποια συγκλονιστική ανατροπή. Είναι μια απόλυτα λογική κίνηση, καθώς έπρεπε να διευθετηθεί πρώτα αυτό το θέμα, ώστε να έχουν την έγκριση του Πετράκη οι επόμενες κινήσεις που θα αφορούν το ρόστερ.

Από εδώ και πέρα θα μπούμε σε μια πιο ζωηρή οργανωτική φάση, που έχει να κάνει με αποφάσεις για το ρόστερ, τις μεταγραφές, την καλοκαιρινή προετοιμασία, τα φιλικά κτλ, ενώ μέσα στον προγραμματισμό βρίσκονται πάντα και οι ομάδες υποδομών, για τις οποίες ήδη φέτος είχαμε την απόφαση να έχουν ένα σταθερό γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες και απομένουν να γίνουν κι άλλα βήματα, που θα τις βοηθήσουν οργανωτικά. Η τριάδα Αγγέλη, Μπαδήμα και Ανθυμιάδη στα πόστα των προπονητών, κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει, αφού η συνεργασία έχει κυλήσει πολύ καλά και σταθερά τα τελευταία χρόνια έχουμε κλήσεις στις μικρές Εθνικές από τις υποδομές του ΠΑΣ.

Προετοιμασία και φιλικά

Όσον αφορά την προετοιμασία, ακόμα δεν υπάρχει τελική απόφαση, αλλά το πρώτο στάδιο θα γίνει και πάλι στο Καρπενήσι. Από εκεί και πέρα αναζητούνται αντίπαλοι για φιλικά. Θα επιχειρηθεί φέτος να γίνουν περισσότερα και πιο δυνατά, καθώς πέρυσι η ακύρωση ενός τουρνουά στην Ιταλία και η ματαίωση του ταξιδιού στην Τουρκία, «τίναξε» τον προγραμματισμό στον «αέρα», αφού η ομάδα έτρεχε τελευταία στιγμή να βρει αντιπάλους να μονταριστεί.

Θα γίνει μια προσπάθεια να πάει η ομάδα σε κάποιο τουρνουά στο εξωτερικό και να κάνει εκεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας ή να βρεθεί έστω ένας αντίπαλος από το εξωτερικό, για να δοκιμαστεί η ομάδα σε πιο δυνατά ματς πριν ριχτεί στη μάχη του επόμενου πρωταθλήματος.

Οι πιθανοί για παραμονή

Όσον αφορά τις ανακατατάξεις του ρόστερ, από τα συμβόλαια που λήγουν πιο πιθανοί για ανανέωση είναι οι Μιχαήλ, Σκόνδρας, Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας και Αποστολόπουλος και για πρόωρη ανανέωση θα πάει ο Νικολιάς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τυπικά τον Δεκέμβριο. Είναι παίκτες που έχουν δεχτεί προτάσεις από την ομάδα και δεν είναι μακριά από τη συμφωνία οι δύο πλευρές. Ωστόσο, αν δεν υπάρξει ανακοίνωση, δεν μπορούμε να ισχυριστούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα μείνουν, όπως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξουν και παίκτες με συμβόλαια που μπορεί να αποχωρήσουν. Περιπτώσεις σαν του Κόντε ή παικτών που θα λύσουν τα συμβόλαια, θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Και τα διαρκείας στο επίκεντρο

Δεδομένου ότι ο κ. Χριστοβασίλης έχει υποσχεθεί στον κόσμο ότι τη νέα σεζόν θα βγουν φθηνότερα διαρκείας, είναι επίσης ένα θέμα για το οποίο αναμένονται αποφάσεις και ανακοινώσεις. Θα γίνει προσπάθεια, ώστε τα πακέτα των διαρκείας να είναι ελκυστικότερα, αλλά δεν είναι μόνο θέμα τιμής η επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες, είναι και πολλές άλλες κινήσεις που περιμένει να δει και κυρίως να αρχίσουν κάποια στιγμή να γίνονται ορατά τα αποτελέσματα των πωλήσεων ποδοσφαιριστών. Δυστυχώς τα μέχρι σήμερα έσοδα κατευθύνονται σε υποχρεώσεις του παρελθόντος, κυρίως προς την εφορία.