image description

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα της Λάρισας στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή Ελλάδας στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες».

Για σήμερα το πρόγραμμα είχε ασκήσεις στατικών φάσεων, μεταφοράς μπάλας στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια διπλό παιχνίδι τακτικής υπό τις οδηγίες του τεχνικού team.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, κ. Πετράκης, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα, η οποία δεν συμπεριλαμβάνει εκπλήξεις, αφού δεν θα υπάρξουν νεαροί στη 18άδα

Πιο αναλυτικά μαζί του θα έχει 18 ποδοσφαιριστές, τους: Βελλίδη, Γιαννίκογλου, Μπέριο, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, Λίλα, Γαρουφαλιά, Καρανίκα, Τσικάρσκι, Σκόνδρα, Χαλκιαδάκη, Μανθάτη, Νικολιά, Χέλκβιστ, Γιάκο, Κόντε, Βιδάλ, Μπουκουβάλας

Εκτός έμειναν οι: Σολτάνι, Μπετρά, Αποστολόπουλος, Περιστερίδης, Γώγος, Βενετικίδης, Παπαδόπουλος, Ζαχαρός, Ζώγκος, Ντόλοβατς, Λιάσος

MVP ο κόσμος

Επίσημα ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ότι στο ματς της 25ης αγωνιστικής το βραβείο MVP δεν θα πάρει ο Ναδάλες, όπως ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους, αλλά ο κόσμος.

“Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι αύριο στις 3 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση MVP του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε αυτή τη βράβευση, η ομάδα αποφάσισε να δώσει το βραβείο αυτό στους οργανωμένους οπαδούς, που ήταν οι μόνοι που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αφού δεν έπαψαν να υποστηρίζουν την ομάδα ούτε λεπτό, παρά την πικρία τους για την κακή εμφάνιστη μας.

Το βραβείο θα απονεμηθεί από ποδοσφαιριστές μας, στα γραφεία του Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (δίπλα από την μπουτίκ του ΠΑΣ) και τιμής ένεκεν θα το παραδώσουμε στον Δημήτρη Βέλλη, ένα πιστό φίλο και οπαδό της ομάδας μας, ο οποίος δίνει και αυτός τον αγώνα του..

Επίσης θα καθιερωθεί από εδώ και πέρα το βραβείο MVP της ομάδας μας, να αποφασίζουν οι οπαδοί μας σε ποιον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας θα πηγαίνει, μετά από κάθε αγώνα στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες» μέσω της σελίδας της ομάδας μας..