image description

Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) έληξε ο εκτός έδρας αγώνας της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας απέναντι στην Δόξα Δράμας, για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018.

Μετά απ’ αυτή την ισοπαλία, η ΑΕ Καραϊσκάκης έφτασε τους 44 βαθμούς στο πρωτάθλημα και συνεχίζει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις «στροφές» πριν το τέλος της φετινής σεζόν. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα της Άρτας απέναντι στον ΟΦΗ, την Κυριακή 13 Μαΐου (ώρα 15:30), στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας.

Το φιλμ της αναμέτρησης:
A΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
9΄. Σουτ του Μπαϊκαρά έδιωξε ο Ραχιώτης, στη συνέχεια της φάσης νέο σουτ από τον Γουνδουλάκη ψηλά άουτ.
19΄. Ο Ματσούκας δοκιμάζει το σουτ πατώντας στην περιοχή, σταμάτησε εύκολα ο Ραχιώτης.
25΄. Μετά από κόρνερ του Ριζογιάννη, κεφαλιά του Γκότοβου έφυγε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
29΄. Σημαντική ευκαιρία για την ΑΕ Καραϊσκάκης, δυνατή εκτέλεση φάουλ του Μακρή λίγο έξω από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ με δυσκολία ο Μένκα. Στη φάση του φάουλ που προηγήθηκε ο Σιώπης θα μπορούσε να είχε δει την κόκκινη κάρτα (αντί για την κίτρινη που είδε).
30΄. Μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Μακρής πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ που όπως φάνηκε δεν υπήρχε!
32΄. Ο Ριζογιάννης έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ραχιώτη.
35΄. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Αρτινή ομάδα, όταν μετά από σέντρα του Παπανίκου η κεφαλιά του Ρανγκέλοφ έφυγε λίγο άουτ.
38΄. Ο Ψιάνος απείλησε τους γηπεδούχους με σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
52΄. Ο Βαλλιάνος βρήκε τον Γουνδουλάκη μέσα στην περιοχή, το σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Ραχιώτης.
59΄. Μετά από ωραία κάθετη πάσα του Κάσες, ο Κουσκουνάς έκανε το πλασέ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.
75΄. Κοντά στο γκολ η ΑΕ Καραϊσκάκης. Ο Λουκίνας έφυγε μόνος του απέναντι από τον Μένκα, το σουτ του υπό την πίεση του Γκότοβου πέρασε ελάχιστα άουτ.
90΄+2΄. Ευκαιρία για τους γηπεδούχους, σουτ του Μπαϊκαρά και ο Καραγιαννίδης βγάζει την μπάλα που πήγαινε προς την εστία, νέο σουτ του Κουσκουνά άουτ.

Κίτρινες κάρτες: Σιώπης (28΄), Βαλλιάνος (33΄) / Ψιάνος (12΄), Καραγιαννίδης (49΄), Κόλλινς (68΄), Ραχιώτης (90΄).
Διαιτητής αγώνα: Δραγούσης Αθανάσιος (ΕΠΣ Κιλκίς).
Βοηθοί: Τερζόπουλος Παναγιώτης (ΕΠΣ Έβρου), Παπαδάκης Αθανάσιος (ΕΠΣ Ημαθίας).
Τέταρτος διαιτητής: Αγγελάκης Άγγελος (ΕΠΣ Μακεδονίας).
Παρατηρητής διαιτησίας: Τσεσμετζής Συμεών (ΕΠΣ Σερρών).

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Σιώπης, Βαλλιάνος, Ντιμιτρόφσκι, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης, Μαρκόπουλος (55΄ Κάσες), Ματσούκας (λ.τρ. 22΄ Γεωργιάδης, 80΄ Βιτλής), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Τσοντάκης, Νικολόπουλος, Καραγιαννίδης, Ψιάνος, Μακρής, Κόλλινς, Μακρίδης (82΄ Καψάλης), Ρανγκέλοφ (64΄ Κυριάκης), Λουκίνας (90΄ Ευαγγέλου).