image description

Τον πρόεδρο, Κωνσταντίνο Παύλου, και ορισμένα μέλη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Προοδευτική Περάματος» η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στην Β’ Εθνική κατηγορία, κατακτώντας έτσι την άνοδο για την Α’ Εθνική, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Ο κ. Παύλου παρέδωσε στο Δήμαρχο την μπάλα με την οποία η ομάδα της Προοδευτικής σημείωσε το νικητήριο τέρμα στον τελικό ανόδου στην Α’ Εθνική καθώς κι ένα από τα μετάλλια που απονεμήθηκαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Νιώσαμε την ανάγκη να επισκεφτούμε το Δήμαρχο των Ιωαννίνων γιατί η βοήθεια του στην προσπάθεια που κάνουμε είναι πολύ σημαντική. Έχει φροντίσει να αναβαθμίσει τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και τους χώρους των αποδυτηρίων και σύμφωνα με το πρόγραμμα παρεμβάσεων που μας έχει εξαγγείλει μπορώ να πω ότι σύντομα θα έχουμε ένα από τα καλύτερα γήπεδα για να καταφέρουμε να σταθούμε επάξια στην μεγάλη κατηγορία», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παύλου

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του αφού συνεχάρη τη ομάδα για την επιτυχία της τόνισε πως η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας

«Οι προσπάθειες που γίνονται στον αθλητισμό ειδικά στα ομαδικά αθλήματα προάγουν τον αθλητικό πολιτισμό και καλλιεργούν ένα πνεύμα συνεργασίας που στις μέρες μας το έχουμε ανάγκη», τόνισε αρχικά ο κ. Μπέγκας καλώντας στη συνέχεια όλα τα νέα κορίτσια να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, τα ομαδικά αθλήματα και γιατί όχι με το ποδόσφαιρο.

Τέλος αναφέρθηκε και στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων.

Ειδικά σε ότι αφορά το Πέραμα, ο κ. Μπέγκας θύμισε την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο αλλά και το νέο αθλητικό χώρο στην παραλίμνια περιοχή που σύντομα θα είναι έτοιμος για χρήση από τους πολίτες.