image description

Τις διακοπές τους απολαμβάνουν από την προηγούμενη εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, που θα έχουν αρκετά μεγάλο διάστημα ξεκούρασης μπροστά τους. Φεύγοντας από το ΠΕΑΚΙ πήραν πρόγραμμα συντήρησης για τις μέρες που δεν θα βρίσκονται στις αγωνιστικές «επάλξεις», ενώ το πρώτο ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας δόθηκε για το Σάββατο 30 Ιουνίου. Για ένα διήμερο θα γίνουν εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις και η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο προσδιορίστηκε για την Δευτέρα 2 Ιουλίου. Όλα αυτά, βέβαια, αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή στον προγραμματισμό και προφανώς και στο θέμα προπονητή.

Ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» η ημερομηνία του βασικού σταδίου προετοιμασίας, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι η ομάδα θα προτιμήσει και πάλι το Καρπενήσι, που έχει βρει το κατάλληλο περιβάλλον. Είθισται η ομάδα να φεύγει για το βουνό μετά τη 2η εβδομάδα της προετοιμασίας της, οπότε 13-15 Ιουλίου είναι οι πιθανότερες ημερομηνίες αναχώρησης και 27 Ιουλίου της επιστροφής.

Τις επόμενες μέρες θα κλειστούν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, με τις ομάδες που θα είναι τις ίδιες ημέρες για προετοιμασία στο Καρπενήσι και με ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση της ομάδας για το αν θα συμμετάσχει φέτος σε κάποιο τουρνουά του εξωτερικού ή αν θα «εγκαινιάσει» τη νέα γραμμή Ιωάννινα-Λάρνακα με φιλικό στην Κύπρο.