image description

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή δρομέων από όλη την Ήπειρο και άλλους γειτονικούς νομούς, το Run Greece Iωάννινα.

Περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών, πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης και συμμετείχαν στους τρείς αγώνες των 5χλμ., 10χλμ. και παιδιών που πραγματοποιήθηκαν με ηλιοφάνεια και αυξημένη για την εποχή θερμοκρασία. Εντυπωσιακή ήταν και η συμμετοχή πολλών εθελοντών στον αγώνα οι οποίοι μαζί με τις δημοτικές υπηρεσίες και τις περιφερειακές αρχές, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πρόσφεραν στους συμμετέχοντες έναν εξαιρετικό αγώνα. Στη μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού το παρών έδωσε και πλήθος κόσμου που κατέβηκαν ως απλοί θεατές, να εμψυχώσουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια.

Στο αθλητικό κομμάτι της διοργάνωσης, η WIND Running Team ξεχώρισε στον αγώνα των 5χλμ με την Μοσχούλα Μανούσσου η οποία τερμάτισε στην πρώτη θέση σημειώνοντας παράλληλα και ατομικό ρεκόρ με χρόνο 17:49.

Λίγο πριν το τέλος της διοργάνωσης, ο κ. Βασίλης Καλούδης, εκ μέρους της WIND, παρέδωσε στην Ελληνική Εθνική Ένωση Κατά της Επιληψίας (Γραφείο Ιωαννίνων) επιταγή με το ποσό των 2.000€: «Για 6η χρονιά ολόκληρη η πόλη και επισκέπτες της, έλαβαν μέρος στη μεγάλη γιορτή, γεγονός που χαροποιεί ιδιαιτέρων και μας κάνει πολύ αισιόδοξους γιατί με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε ακόμη περισσότερο τη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης που υλοποιούμε σταθερά από το 2011 στο πλαίσιο των αγώνων δρόμου. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους που έδειξαν ποιοι είναι, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και κοινωνικά».

Το Run Greece διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών και τη χορηγική υποστήριξη της WIND. Επόμενοι σταθμοί για φέτος, η Αλεξανδρούπολη 30 Σεπτεμβρίου, η Πάτρα 10 Οκτωβρίου και η Ρόδος 14 Οκτωβρίου.