image description

Θέση για την τιμωρία της ομάδας του, πήρε ο πρόεδρος της ομάδας του Ροδοτοπίου, εκφράζοντας την πικρία του για την αυστηρή τιμωρία, που ουσιαστικά την καταδίκασε σε υποβιβασμό. Ο κ. Βασιλείου τονίζει ότι το Ροδοτόπι δεν έχει ξαναδώσει δικαιώματα για τιμωρίες και εκφράζει την απορία για την τιμωρία έδρας και το χρηματικό πρόστιμο, τη στιγμή που ο αγώνας μπαράζ διεξαγόταν σε ουδέτερο γήπεδο.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βασιλείου:

Ως πρόεδρος, μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αισθάνομαι την ανάγκη μετά και την εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα μας, να κάνω μερικά πράγματα γνωστά  στους φιλάθλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

H Διοίκηση της ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ αποτελείται από εξαιρετικούς χαρακτήρες, από παιδαγωγούς και επιτυχημένους επαγγελματίες, που ουδέποτε ενεπλάκησαν σε πράξεις βίας, είτε στα γήπεδα είτε στον κοινωνικό τους περίγυρο. Επειδή, η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις, θέλω να τονίσω ότι ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ, ούτε έβρισαν, ούτε χτύπησαν, κάτι που δεν έκαναν ποτέ στα τέσσερα χρόνια που είναι στη διοίκηση της ομάδας, είτε με διαιτητές, είτε με αντιπάλους και αυτό είναι γνωστό σε όλους.

Καταδικαστήκαμε σε ένα ουδέτερο γήπεδο, στο οποίο δεν είχαμε την ευθύνη τήρησης της τάξης, για ένα μεμονωμένο περιστατικό που εμπλέκεται ένας νεαρός, ο οποίος ζήτησε συγνώμη επανειλημμένα για τη συμπεριφορά του. Επίσης, νομίζω ότι είμαστε η μοναδική ομάδα που παραδέχεται και καταδικάζει τέτοιες ενέργειες, ακόμη και αν προέρχονται από ποδοσφαιριστές – φιλάθλους της, ενώ θα πρέπει να τονίσω και τον άψογο χαρακτήρα του νεαρού στα χρόνια που είμαστε διοίκηση. Επειδή αισθάνομαι άσχημα, όπως και όλα τα μέλη της διοίκησης, ήθελα τα παραπάνω πράγματα να γίνουν γνωστά.

Θέλω να εκφράσω όμως και μια απορία. Γιατί τιμωρήθηκε το γήπεδο μας με 2 αγωνιστικές, ένα από τα πιο όμορφα και ήσυχα γήπεδα των Ιωαννίνων, και γιατί να τιμωρηθούμε και με πρόστιμο χωρίς να έχουμε δημιουργήσει ποτέ επεισόδια;

Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους καλό καλοκαίρι. Όσο για την ΠΑΣΣΑΡΩΝΑ, θα συνεχίσει να σέβεται διαιτητές και αντιπάλους να υπερασπίζεται το δίκαιο αλλά και να ασκεί εποικοδομητική κριτική όπου χρειάζεται, δείχνοντας πάντα σεβασμό στα αθλητικά ιδεώδη.

Μετά τιμής,

ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΣΣΑΡΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ

Βασιλείου Βασίλειος