image description

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή έγινε η σημερινή τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ. Το πρόγραμμα προέβλεπε νευρομυϊκό ξύπνημα των ποδοσφαιριστών. Ο Μιχαήλ συμπεριλήφθηκε τελικώς στην αποστολή, αφού εκτιμήθηκε ότι ως αύριο θα είναι καλύτερα. Επίσης μπήκε και ο Ναδάλες που είχε κι αυτός ενοχλήσεις και είχε προπονηθεί συντηρητικά αυτές τις μέρες.

Αντίθετα, δεν ξεπέρασε τελικά το πρόβλημά του ο Στρούνα, που θα λείψει σ’ ένα ακόμα ματς και δυστυχώς θα λείψει και ο τιμωρημένος Καρανίκας, με συνέπεια να αναζητείται η εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, το οποίο είχε καλύψει στην Τούμπα ο Σκόνδρας.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Κολιοφούκας, Σαπαλίδης, Μαυροπάνος, Μασούρας, Ιωάννου και φυσικά ο Τσάβες, με τις εξελίξεις να αναμένονται το επόμενο δεκαήμερο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε τους: Βελλίδη, Τζημόπουλο, Κοζορώνη, Σκόνδρα, Λίλα, Μιχαήλ, Τσουκαλά, Μπέριο, Περιστερίδη, Ίλιτς, Ακόστα, Γιάκο, Μανιά, Φερφελή, Νικολιά, Ναδάλες, Ηλιάδη, Γαρουφαλιά.