image description

Ο τερματοφύλακας της Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, Θοδωρής Βενετικίδης, φέρεται να είναι στο στόχαστρο της Γιουβέντους, που είναι έτοιμη να δαπανήσει 500.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της, σύμφωνα με τη στήλη “Κακίες” του Sportime.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Τα… «διαμαντάκια» του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό το καλοκαίρι έχουν κρατήσει απασχολημένους αρκετούς μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού, δείγμα του πόσο καλή δουλειά γίνεται στην εξέλιξη των ποδοσφαιριστών από τους προπονητές.

Ένα ακόμη μεγάλο deal λοιπόν είναι στα «σκαριά», με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο επίκεντρο, καθώς η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά στο να καταλήξει σε συμφωνία με τον σύλλογο, για τον 17χρονο Θοδωρή Βενετικίδη! Σύμφωνα με την στήλη «Κακίες» του Άκη Τριανταφύλλου, στην έντυπη έκδοση του Sportime, ο 17χρονος τερματοφύλακας μετά από αρκετά δοκιμαστικά σε Έβερτον και Μπολόνια, φαίνεται πως άρεσε στην πρωταθλήτρια Ιταλίας και κινείται για να τον αποκτήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και ο Βενετικίδης είναι πιθανόν να μετακομίσει στο Τορίνο και να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο.

Δεν είναι ο πρώτος βέβαια φέτος που από την εθνική ομάδα των παίδων έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων. Η Μίλαν είναι έτοιμη να αποκτήσει από τον Αστέρα Τρίπολης τον Νίκο Μιχελή, έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο του.

Ο Βενετικίδης μετείχε στο «Viareggio Cup» πέρυσι στην Ιταλία, σε ένα τουρνουά που μετείχαν τα Γιάννενα μαζί με Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν, Νάπολι και Μπολόνια, στις μικρές κατηγορίες. Αν κλείει η μεταγραφή, ο ΠΑΣ θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 500.000 ευρώ, σε μια ακόμη μεγάλη κίνηση του συλλόγου, μετά από αυτή του Μαυροπάνου που στο τέλος της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, πήρε την ευκαιρία του από τον Βενγκέρ στην Άρσεναλ και εντυπωσίασε.